|
ale ja sie nie odnosze, do samego wczorajszego meczu, bylo wiadomo ze to przegramy
odnosze sie do tego, ze bez wzgledu na stan osobowy i przeciwnika gramy to samo i tak samo, tak samo tracimy gole nie wyciagajac zadnych wniosków
Jezeli za to trener nie odpowiada to za co?za kontuzje nie, za forme poszczegolnych graczy nie, za stale fragmenty nie To moze zrezygnujemy z jakiegolokwiek to w ogole zaoszczedzimy?
w jakiej sytuacji byl Carillo? z zarzadem z grubym przyglupem i swinka Piggy, i nie oplaconymi pensjami, jak to sie ma do obecnej sytuacji ?Skad wiesz, ze sie domagal transferów? Moze po prostu chcial zeby mu placono za robote
Powtarzasz jak mantre ze nas nie stac, to po co sciagamy jakichs Balickich, Pawlowskich, Zdybowiczów? za frytki i nocleg graja? z tego co wiem Balicki ze Zdybowiczem kosztowali po kilkaset tys zł
Przypomne tylko, ze za polityke sportowa z transferami wlacznie odpowaida glownie Stolarczyk, co bylo podkreslane w wywiadach z Obidzinskim
Kto Balaniuka oddal wiedzac, ze Brozek jest szklany? wiadomo, ze by nas nie zbawil ale bylaby jakas alternatywa za niego, bo teraz nie ma kto grac poza Drzazga, bedacym cieniem samego (nawet jezeli slabego) siebie
Ale to tez nie jest zapewne wina sztabu?
Ostatnio edytowane przez bridgeburner : 06.10.2019 o godz. 11:25.
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|