Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.10.2019, 10:55
bridgeburner napisał(a):Wyświetl post
Jak zwykle odnosisz sie tylko i wylacznie do tych wątków , ktore Ci pasuja do tezy
Sadlok ma kontuzje mięsniowa o czym jest napisane we wklejonym przez Ciebie artykule, takie kontuzje mieli zarówno Basha jak i Vukan, Burliga nie gra po terapii ale wczesniej równiez miał kontuzje mięsniową, tak samo jak teraz ma Buksa
Nigdzie o żadnym wpływie Sobola nie pisałem, nie uwazam zeby jego odejście cos zmieniło, nie ten adresat
Dla Ciebie Stolarczyk nie ma na nic wpływu, niczego wiecej nie jest w stanie w tym składzie osobowym zrobić -twoja sprawa - ale pozwól miec innym inne zdanie
dla mnie dobry trener dostosowuje swój sposób gry do posiadanego materiału maskujac slabe strony a nie odwrotnie
gramy naiwna piłke(jak to ktos dosadnie okreslil, wypinamy dupe i jeszcze ja smarujemy wazelina) od poczatku rundy i mimo ze w co drugim meczu tracimy przez to bramki nic sie nie zmienia
a pieprzenie w kółko ze na lepszego nas nie stac nic nie wnosi- jakos moglismy Wszolkowi czy Markovicowi proponowac 20 tys E miesiecznie (mówił o tym Obi w stanie futbolu, pisał Janekx) i nasz budzet by sie nie zawalił, to mozemy za taka kwote zatrudnic równie dobrze trenera
Jedyne na co nas nie stac to spadek do 1 ligi, bo wtedy zostanie zgasic światło i startowac pod nowym szyldem od 4 ligi (pewnie w dodatku w Myslenicach)
Sadlok ma kontuzję mięśniową po wykręceniu kolana, po starciu. Kontuzje mięśniowe nie oznaczają że przygotowanie było złe, to jest po prostu opis tego co (po Janasowemu) ".......nęło". Dlatego mam dość takich głupawych analiz - mamy dużo kontuzji, na bank to treber coś zjebał. Takiego Brożka to dopiero za Stolarczyka postawiono na nogi, to jest fakt, przyznaje to sam zainteresowany, praca z rehabilitantem plus czas na wyzdrowienie.

Mamy zawodników z długimi historiami odnawiających się kontuzji - to jest fakt. Dlatego m.in. są tani.

Co do trenera, to na zatrudnienie dobrego nas nie stać. Dobry trener sprowadzi swój sztab, będzie domagał się transferów... Był Carillo, niczego nie zrozumiałeś z tej historii? To był dobry trener, ale on wymagał warunków do pracy. Warunki obejmują zawodników do gry. Dlatego pożegnał Brożka i Głowackiego. To normalne.
Przy czym problemem nje jest trener, tylko aktualny chujowy skład. To że Grabowski jest chujowy jest znane każdemu kto interesuje się rezerwami. Serio.
Tylko idiota wierzy w magię nowej miotły. My możemy zamienić co najwyżej Stolara na Tarzia Oawłowskiego albo innego Rumaka.

Zwyczajnie .......isz głupoty jak (pożyczam) janusz wpierdalający cebulę. To że będzie dno kiedy przyjdą kartki i kontuzje bystrzejsi kibice wiedzieli od początku. Bez względu na trenera. Tylko cud mógł nas uratować, w postaci nagłej zwyżki formy Grabowskiego, Szota i reszty plus zjazdu formy Amikorza. Cudu nie było, był przewidywany w........ To nie jest przypadek że STS dawał 10 zł za wygraną Wisły...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 06.10.2019 o godz. 10:59.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując