Wyświetl pojedynczy post
gizmowisla
Senior Member

Od: 08.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.10.2019, 21:31
1q2 napisał(a):Wyświetl post
ale ty jesteś ....a głupi, nie zdziwił bym się gdybyś był którymś to już kontem Szymcia - kupuj, weź nawet hurtem.
Jakie odzyskanie?, jakie nagłośnienie?.Znasz dzbanie chronologie?.

Jak Sztymcio wyjechał z reportażem , praktycznie wszystko było 'posprzątane'.Szarki w pierdlu, w kasie pustki, myślę że gdyby nie jego zajadłość to nie było by cyrku z przebierańcami i pewnie kto inny byłby teraz realnym właścicielem Wisły. Czy było by lepiej czy gorzej niż teraz jest, to inna kwestia.

Jego 'pomoc' to mniej więcej taka była, zamiast tonącemu podać koło, to on mu jeszcze jebnał kamieniem.
Gdyby wyszedł z materiałem kiedy faktycznie cześć 'władzy' była w rękach Zielaka, Miśka czy kogokolwiek związanego z nimi , ok, super.A mógł to zrobić, a co zrobił? - przeczekał aż większość zamknęli i zaczął swoją misje pt 'bandyci rządzą w Wiśle', gdzie oni od dawna siedzieli w pierdlu, tudzież ukrywali się.

Wielka mi odwaga i pomoc.
..PO PROSTU ZACZAL PASTWIC SIE NAD TRUPEM ....W IMIE SWOJEJ KARIERY , KTOREJ BY NIGDY NIE OSIAGNAL , MYSLE ZE DUZO IDIOTYCZNYCH SZCZEGOLOW OTRZYMAL OD PASIASTYCH .... ....GDYBY WCZESNIEJ ZACZAL TO ROBIC TO PO PROSTU BY GO ODPALILI I BYL;OBY PO SPRAWIE .......... zrobil sobie byle ktoe FEJM kosztem zwlok Wisly i tyle ....marny szczurek ktory po prostu trafil medialnie w biznes
Odpowiedz cytując