Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.10.2019, 21:24
Cycu napisał(a):Wyświetl post
To jest właśnie ten fenomen, którego nie mogę zrozumieć wśród niektórych kibiców Wisły, którym nienawiść do Jadczaka przeżarła mózg i uniemożliwiła racjonalne myślenie.

Nie Sarapata, nie Dukat, nie Misiek, nie Zielak, ale Jadczak jest winny! To on chciał utopić Wisłę!

No ....a rzeczywiście, tylko to nie Jadczak ma postawione poważne zarzuty prokuratorskie za okradanie kochanego klubu...

PS. Z góry uprzedzając pytania, kupię jego książkę, żeby mu podziękować za pomoc w odzyskaniu Wisły z rąk przestępców. To on nagłośnił sprawę na całą Polskę i dzięki niemu władza musiała w końcu zdecydowanie zareagować, a nie zamieść sprawę pod dywan. Ma w tym swój udział, że w końcu na Wiśle zapanowała normalność.
ale ty jesteś ....a głupi, nie zdziwił bym się gdybyś był którymś to już kontem Szymcia - kupuj, weź nawet hurtem.
Jakie odzyskanie?, jakie nagłośnienie?.Znasz dzbanie chronologie?.

Jak Sztymcio wyjechał z reportażem , praktycznie wszystko było 'posprzątane'.Szarki w pierdlu, w kasie pustki, myślę że gdyby nie jego zajadłość to nie było by cyrku z przebierańcami i pewnie kto inny byłby teraz realnym właścicielem Wisły. Czy było by lepiej czy gorzej niż teraz jest, to inna kwestia.

Jego 'pomoc' to mniej więcej taka była, zamiast tonącemu podać koło, to on mu jeszcze jebnał kamieniem.
Gdyby wyszedł z materiałem kiedy faktycznie cześć 'władzy' była w rękach Zielaka, Miśka czy kogokolwiek związanego z nimi , ok, super.A mógł to zrobić, a co zrobił? - przeczekał aż większość zamknęli i zaczął swoją misje pt 'bandyci rządzą w Wiśle', gdzie oni od dawna siedzieli w pierdlu, tudzież ukrywali się.

Wielka mi odwaga i pomoc.
wściekłe pięści węża napisał(a):Wyświetl post

Zastanówcie się jescze, skoro Jadczak tak bardzo chce tępić patologiczne zachowania w Wiśle o okolicach to dlaczego słowem nie wypowiedział się na temat afery ze stadionem, absurdalnego stanowiska miasta w rozmowach z Wisłą a interesują go tylko złe informacje na temat naszego klubu. Bo może działania Jadczaka nie zmierzają w stronę ustabilizowania sytuacji, a wręcz przeciwnie?

Pisałem już sto razy - jeśli kto wierzy w dobrą wolę Jadczaka, to jest po prostu naiwny.
O, przeoczyłem, właśnie to jest 'ratunkowy Jadczak' - świetny temat ale już nie dla niego.On będzie tylko rozprawiał o gangusach którzy dawno siedzą.
Powód: bo tak
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 05.10.2019 o godz. 21:30.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując