Wyświetl pojedynczy post
Adenalix
Senior Member

Od: 08.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.10.2019, 18:48
Kamson napisał(a):Wyświetl post
Podsumowanie pracy trenera

https://twitter.com/TheWhiteStarFan/...038309377?s=19
Zgadzam się, ale z drugiej strony laga w przód przyniesie więcej powodzenia w kontekście wyniku końcowego? Przecież to absurdalne dla piłkarzy, trenerów i kibiców co my odwalamy w obronie.
Piłkarze grają piach. Nie mogę uwierzyć jaki zjazd formy zaliczył taki Savicević, czy Drzazga. Najbardziej zawodzi mnie środek pola. Zawodnicy w tej formacji nie dają nic w ofensywie. To w połączeniu z wielbłądami w obronie daje taki efekt końcowy. Jesteśmy bez formy. Najważniejsze pytanie dotyczy formy fizycznej i piłkarskiej, bo mamy albo piłkarzy kontuzjowanych, albo nie potrafiących grać. Oczywiście taka forma jest zmienna i może wzrosnąć, ale dotychczas Stolar uchodził za trenera, który potrafi odbudowywać piłkarzy, którzy są w dołku. Śmieszy mnie ta opinia, że nagle Stolar zapomniał trenerskiego fachu, albo, że jest Dyzmą, bo jechał na plecach Sobola. Dajcie spokój. Większość z tego forum kojarzy dwudziestu innych trenerów Wisły i znacie już ten mechanizm. Hasło: Stolar out i zatrudnijmy cudotwórcę wałkowaliśmy wiele razy i nigdy nie wypalił.
Trenerzy Wisły nie mają teraz dobrej prasy, ale Wy serio sądzicie, że jakby wywieźć na taczkach Stolara i zatrudnić w to miejsce Sobola, to zaczniemy zamiatać tę ligę?
Do what you mean and mean what you do.
Odpowiedz cytując