Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.10.2019, 17:29
bridgeburner napisał(a):Wyświetl post
Nadal uwazam ze po przegranych Derbach trener powinien byc zwolniony- nie napisalem nigdzie, ze od razu-wystarczy ze po rundzie
Jestem tu na tyle długo zeby pamietac ze dzieki szybkiej wymianie zdziadzialego Kasperczaka(przy drugim podejsciu) na powaznego trenera zdobylismy ostatnie mistrzostwo
Zwalnianie trenera po derbach to skrajny debilizm i nie będę nawet tego komentował. Sugestia żeby zrobić to po rundzie za to to prawdziwa perełka - po derbach trener wie że może się już praktycznie pakować, wiedzą to zawodnicy (no bo przecież takie mamy zasady), reszte rundy mamy praktycznie w dupę bo w takim stanie zawieszenia nic już się nie poprawi. Zapytam wprost - myślisz czasem zanim coś napiszesz, czy po prostu masz taki ból dupy że jedziesz już bez trzymanki? Pytanie na serio.

Sytuacja z Kasperczakiem urocza, tylko zwyczajnie albo masz sklerozę, albo bezczelnie manipulujesz: Kasperczak miał wyprzedaną drużynę, Maaskant dostał wzmocnienia. Inne czasy, inne wymogi.

Fajnie gdyby ktoś zrobił statystyki jak zmiany trenera wpływały na pozycję Wisły i zdobywane punkty, po to tylko żeby mieć gotowca na następne przegrane derby (oby długo to trwało).

Chciałbym też przypomnieć na koniec że tego samego Maaskanta zwolniliśmy po przegranych derbach To taka wisienka na wiślackim torciku megalomanii, pychy i głupoty. O jaka to była radość, w imię zasad etc. I te późniejsze kariery Urygi i Czekaja, "Zostaw rodaków...".

Nigdy więcej debili, mitomanów, frustratów i megalomanów decydujących o losach naszego klubu, że o złodziejach nie wspomnę - takie mam życzenie, a myślę że w końcu wyjdziemy na prostą.

alexx6 - a gdybyśmy potencjalnie trafili na Cracovię w PP to nawet i sześciu (nie licząc tymczasowych). Prawdziwe perły forumowego intelektu.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 01.10.2019 o godz. 17:39.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując