Wyświetl pojedynczy post
kopaczoholik
Senior Member

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.09.2019, 20:32
Według mnie chorobą eklapy jest zmienianie trenerów jak rękawiczek... W naszej historii też już przerabialiśmy częste wymiany trenerów i jakoś nie kojarzę aby to przynosiło jakiś cudowny skutek na dłuższą metę...

Tylko szaleniec może domagać się zmiany trenera, w szczególności w naszej sytuacji!
Sobolewski wygrał parę meczy z Wisłą Płock i już tu na forum pojawiają się głosy, że jest lepszy od Stolarczyka, ba, że wyniki Stolarczyka wynikały ze współpracy z Sobolewskim... Po prostu żal coś takiego komentować... W naszej lidze co sezon objawia się "cudowny" trener... którego blask znika po sezonie... Oczywiście mam nadzieje, że Sobolewskim będzie osiągał coraz to lepsze wyniki z sezonu na sezon ale bądźmy poważni... kilka udanych meczy Wisły Płock i od razu mamy cudotwórce... Eh kibice...
Nasza liga jest na dnie po ciągle zmieniamy trenerów... ot spójrzcie na Legie Warszawa... zmieniają trenerów a wyniki dalej dalece poniżej oczekiwań... tylko kasy coraz mniej ....

Na szczęście osoby, które obecnie zarządzają klubem mają więcej rozumu, niż rozgrzane głowy co poniektórych kibiców!

Mam nadzieję, że Stolarczyk wyprowadzi drużynę z kryzysu u zamknie gębę malkontentom.
Odpowiedz cytując