Wyświetl pojedynczy post
guardian_angel
Senior Member

Od: 05.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.09.2019, 19:56
Powiem tak - zagraliśmy trzy bardzo słabe połowy w sezonie, a lament jakbyśmy już płynęli z ligi. Trzy, bo meczu z Koroną nie liczę, a z Płockiem w pierwszej połowie było nadzwyczajnie dobrze. Będziemy po 25 kolejkach na 15 miejscu - wtedy i ja zacznę się martwić. Tylko trzy rzeczy, które można poprawić od zaraz i nie trzeba mieć zdanych kursów trenerskich UEFA a b c i xyz, żeby to widzieć:

- stałe fragmenty gry w wykonaniu Sadloka nie dają zupełnie nic, może na treningach robi wrzuty jak Pirlo, ale nic z tego nie zostaje na meczu, pamętam, że kiedyś bardzo fajnie zagrywał Savicevic z rogów czy wolnych, o co tu chodzi to nie wiem
- środkowy obrónca na bocznym, poroniony pomysł na którym traci się podwójnie, bo jest beznadziejnie i na prawej stronie i w środku nie mamy Klemenza, który w tym sezonie jako stoper jest znakomity
- skończmy to wyprowadzanie piłki spod pola karnego, w okolicy środka, jasne, ja jestem za tym, żeby Mak, Wojtkowski czy Vukan co drugą próbę wdawali się w drybling nawet za cenę straty, bo czasem potrafi z tego wyjść coś świetnego, no ale nie w naszym polu karnym !!! w naszej cudownej ekstraklasie gra się z takimi ogórami, że tą piłkę tak czy siak zaraz się odzyska, bez ryzykownego klepania od obrońców

Nie ma co się przejmować, mecze z Cracovią takie były zawsze, nawet mając silny skład to były zawsze piłkarsko gównomecze dla koneserów, gdzie jakimś cudem bramkę potrafił wcisnąć Maor czy Boukhari, Innym razem bramkę wciśnie jakiś Rumun. Ot życie.
Ostatnio edytowane przez guardian_angel : 30.09.2019 o godz. 19:58.
Odpowiedz cytując