bódyń napisał(a):

Dosc odwazna teza jak na kogos kto zarejestrowal sie w tym miesiacu. Na mecze tez chodzisz na derby i Legie? i bardzo sie domagasz dobrej gry po zaplaciles na mecz?
I doping nie trwal caly czas. Wyraznei siadal.
Z tego co pisza rozni to 5 zawodnikow gralo na wlasna prosbe. Brozek bedzie mial przerwe. czasem trudno uwierzyc, ze sie jest gorszym
|
Widocznie napisałem prawdę o tym meczu, jeżeli nie umiesz nic sensownego odpowiedzieć tylko patrzysz na rejestrację. Jak zawsze w takim przypadku zaczynają się wycieczki osobiste. Ale to standard jak się nie ma argumentów. Ale Ci odpowiem, na mecze Wisły chodzę od 2003 roku kiedy mogę, nie tylko na te najważniejsze. Ostatnio miałem karnet, teraz bilet, trochę kasy zostawiłem też w różnych akcjach dla klubu, także nie musisz mnie pouczać i moralizować. A kiedy się zarejestrowałem? Dla mnie to bez znaczenia.
Piłkarze nic nie zagrali, wielkie ZERO i to jest prawda. Zacznijmy w końcu czegoś od nich wymagać, szczególnie w najważniejszym meczu w sezonie, a nie ciągle szukać wymówek i ich usprawiedliwiać!