Cytat:
z drugiej strony szkoda ze strony więcej wypowiadają się w mediach niżeli z sobą rozmawiają.
To już wygląda na otwarty konflikt i za bardzo nie wiem jak miałoby się to zmienic na naszą korzyść.
|
Nerwy musiały puścić, skoro się rok rozmawia z bydłem i nic do nich nie dociera a jeszcze dodatkowo wypuszczają tego psa Wantucha żeby swoje mądrości szerzył, no to ręce opadają i trzeba też jakoś reagować i bronić się. Siedzac cicho Wisła ugrała okrągłe nic. To powinno być nagłośnione na całą Polskę, że te szmaty zrobiły stadion bubel, za 600 mln złotych!!!!! Że nakradli przy tej okazji (chociaż wiadomo, ze tego się nie udowodni), że jest stadion bez praw autorskich.
A co do tego śmiecia Wantucha to nawet chcąc zrealizować jego pomysł o jednym stadionie dla Wisły i Cracovii to ok, stadion Wisły będzie dużo kosztował i jest droższy w utrzymaniu ale jeśli już na serio by rozwazać burzenie czegoś to pozostaje zburzenie marketu na Kałuży bo:
1) tamto gówno ma 15 tys pojemności. Jest to śmieszna liczba dla kibiców Wisły Kraków. Mozna też sobie zakładać, że nawet sracovia na wiele meczów (bo grają teraz dobrze) teraz lub w przyszłości za 5-15 lat będzie gromadzić dużo większe liczby. Tak więc po co zostawiać mniejszy stadion? Jak już wydano kasy tyle to niech zostanie stadion z dużą pojemnością, która już teraz się przydaje na wiele meczów Wisły. 15 tys to jest też śmieszna ilość jak na jakieś wydarzenia pozasportowe. A chwalił się ten idiota, że Kraków i okolice mają wiele miejsc do organizacji takich wydarzeń i stadion Wisły nie jest potrzebny jako kolejny taki punkt. No to chyba też lepiej żeby była pojemność 33 tys niż 15 tys na takie dodatkowe wydarzenia.
2) śmieszny jest ten pajac bo tak mówi o mieszkańcach Krakowa, podatnikach, zatroskanego udaje a wspomina, ze zawsze finansowo klub może wyjsć na swoje bo jak będzie pojemnosć 15 tys ale większy popyt to można dać wyższe ceny biletów. No to chyba nie o to chodzi aby ludzie mieli ograniczony ilościowo i cenowo dostęp do wydarzeń sportowych.
Dobra bo się zagrzałem, generalnie wstyd i żenada, że taki śmieć będzie swoje mądrości głosił a stadion jest przepłacony i nierentowny przez tych ludzi z miasta, którzy byli odpowiedzialni za budowę. Bardzo mnie śmieszy myśl, że Wisła by miała grać na 15 tysięczniku, to aż jest nie do wyobrażenia żeby taką głupotę wymyślić teraz jak już mamy te 33 tys i często na meczach jest około 20 tys a komplet też się zdarza nierzadko