Wyświetl pojedynczy post
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.09.2019, 06:23
maciekTSW napisał(a):Wyświetl post
Nie śledzę tego wątku ale proszę niech mi ktoś napisze. Oddaliśmy ziemię miastu żeby zbudowało stadion i już nie mamy w temacie NIC do powiedzenia?
Any odpowiedzieć że 100% pewnością jak jest, trzeba by było mieć wiedzę na temat całego procesu i zapisów jakie są na papierze, a nie wiem czy mamy tu kogoś kto by nam to opisał od A do Z. Może, któryś radny np. Hawranek który dość mocno na Twitterze się udziela. Mam nadzieję, że to nie wybory, a rzeczywista chęć pomocy Wiśle.

Opierając się na ogólnej wiedzy i to jak postępuje miasto wobec klubu, to wiele wskazuje, że nie mamy nic do gadania .

Czemu tak jest? To już historia zapewne wymagająca cofnięcia się +-15 lat wstecz.
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza.
Odpowiedz cytując