grzechu1991 napisał(a):

|
Serek, chodzi o to, że teraz ciężko będzie odzyskać zaufanie normalnych kibiców i rykoszetem obrywają właśnie osoby o których piszesz, mimo że są Bogu ducha winne. A sytuacja na trybunach, gdzie Miśka zaczęto wyklinać po tym "jak sprzedał braci po szalu na psy", a nie po tym jak z tymi "braćmi" okradał klub pokazują, że do normalności nam jeszcze daleko. Nie mówiąc już o tym, że osoby kreowane na wspaniałych, w pełni poświęconych Wiśle zbawicieli (vide Robert Sz. - artykuł pochwalny wisi na stronie Historia Wisły), o których nie można było złego słowa powiedzieć okazały się zwykłymi złodziejami, srającymi we własne gniazdo, a ich "osiągnięcia" będą się nam odbijać latami. Mam nadzieję, że prokuratura się spisze i te wszystkie 0 trafią tam, gdzie ich miejsce, czyli do jakiegoś przytulnego więzienia. Niech tam sobie rządzą.
|
Ja bym polecał jednak poczekać na wyniki śledztwa, bo zatrzymanie to jeszcze nie znaczy winny. Taki Czerwiński na przykład - oczywiście to tylko moje przypuszczenia - to pewnie niedopełnienie obowiązków i naiwność starszego Pana, który podpisał będąc członkiem RN papierki podsunięte przez pewne osoby. Poczekajmy jak to się rozwinie, mam nadzieję, że wszystkie pijawki zapłacą odpowiednią cenę.