Wyświetl pojedynczy post
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.09.2019, 09:00
grzechu1991 napisał(a):Wyświetl post
Serek, chodzi o to, że teraz ciężko będzie odzyskać zaufanie normalnych kibiców i rykoszetem obrywają właśnie osoby o których piszesz, mimo że są Bogu ducha winne. A sytuacja na trybunach, gdzie Miśka zaczęto wyklinać po tym "jak sprzedał braci po szalu na psy", a nie po tym jak z tymi "braćmi" okradał klub pokazują, że do normalności nam jeszcze daleko. Nie mówiąc już o tym, że osoby kreowane na wspaniałych, w pełni poświęconych Wiśle zbawicieli (vide Robert Sz. - artykuł pochwalny wisi na stronie Historia Wisły), o których nie można było złego słowa powiedzieć okazały się zwykłymi złodziejami, srającymi we własne gniazdo, a ich "osiągnięcia" będą się nam odbijać latami. Mam nadzieję, że prokuratura się spisze i te wszystkie 0 trafią tam, gdzie ich miejsce, czyli do jakiegoś przytulnego więzienia. Niech tam sobie rządzą.
Ja bym polecał jednak poczekać na wyniki śledztwa, bo zatrzymanie to jeszcze nie znaczy winny. Taki Czerwiński na przykład - oczywiście to tylko moje przypuszczenia - to pewnie niedopełnienie obowiązków i naiwność starszego Pana, który podpisał będąc członkiem RN papierki podsunięte przez pewne osoby. Poczekajmy jak to się rozwinie, mam nadzieję, że wszystkie pijawki zapłacą odpowiednią cenę.
Odpowiedz cytując