Levis88 napisał(a):

Ja akurat transparentności nowych władz nie podważam- nic co nich nie mam. Ale Ty w tym temacie możesz bardziej się rozwinąć flagi?wyjazdy? nowy inwestor widmo?
Dawno już to mówiłem, że jeśli ktoś nie wspiera bądź zadaje trudne pytania Socios to w sekundzie pojawia się grupa wzajemnej adoracji i zaczyna się pojazd jaki to jesteś zły, jak to się dopierdalasz itp.
Ja już nie wspieram. Swojego zadania nie zmienię.
Bez odbioru.
|
Tylko ileż można zadawać te same pytania (poza tym, jakie trudne - od początku w zasadzie jest ten sam, jeden temat)? Czy przy każdym aresztowaniu kogoś z byłego zarządu, układu będziesz o to pytał, przy każdej wzmiance o postępach w śledztwie itp? Czemu nie pojawiłeś się nigdy, żeby sam wyrobić sobie opinie, na jakimś spotkaniu Socios, było tyle okazji. Każdy, kto próbował działać w klubie czy na rzecz klubu siłą rzeczy znał pewne osoby - to przecież nie robi z Ciebie od razu współuczestnika układu. Wesz ile normalnych, uczciwych osób musiałbyś skreślić? My, zakładając Socios, musieliśmy być na przykład na spotkaniach z Sarapatą, ponieważ powstanie takiej organizacji trzeba było skonsultować z ówczesnymi władzami spółki - dyskredytuje nas to?
Nie wspierasz z jakiego powodu, bo ktoś Ci odpisuje nie tak jak się spodziewasz? Bo nie lubisz prezesa, może jakiegoś szeregowego członka stowarzyszenia? Zobacz lepiej ile razem udało się przez rok zdziałać, nawet jeśli Ci z kimś osobiście nie po drodze. Wierzyłeś rok temu, że będziemy w stanie zrobić takie rzeczy? Ponad milion na koncie klubu już teraz, kolejny milion w perspektywie sezonu, zaraz zaczniemy budować kryte boisko dla AP, dwa koncerty, koszulki, za tydzień turniej, niedługo kolejne tematy. Pełna przejrzystość organizacji. Serio to za mało, by jakieś osobiste uprzedzenia wzięły górę?