Levis88 napisał(a):

Ja akurat transparentności nowych władz nie podważam- nic co nich nie mam. Ale Ty w tym temacie możesz bardziej się rozwinąć flagi?wyjazdy? nowy inwestor widmo?
Dawno już to mówiłem, że jeśli ktoś nie wspiera bądź zadaje trudne pytania Socios to w sekundzie pojawia się grupa wzajemnej adoracji i zaczyna się pojazd jaki to jesteś zły, jak to się dopierdalasz itp.
Ja już nie wspieram. Swojego zadania nie zmienię.
Bez odbioru.
|
Dokladnie tak jest. Na wszystkie trudne pytanie dostales juz odpowiedzi 100 razy i dalej sie czepiasz socios nie wiadomo o co. Dalej, za kazdym razem jak bedziesz wypisywal swoje madrosci, bede pojawial sie w sekunde. Dawno juz mowilem, ze jak pojawia sie temat socios, w sekunde pojawia sie grupa wzajemnej adoracji i zaczyna sie pojazd jakie to socios zle.
Powiedzmy, ze sam tutaj na forum dolozylem swoja mala cegielkie do powstania socios i nie bede siedzial cicho. Kazdy moze zadawac trudne pytania, prosze bardzo, nie mam z tym problemu, ale Ty zadajesz te same od dluzszego juz czasu choc dostales juz na nie odpowiedzi. Z flagami, wyjazdami, inwestorami widmo - o flagi pytaj ultrasow, o wyjazdy tez mozesz zapytac ultrasow, o inwestorow widmo to sam nie wiem kogo mialbys pytac, o krola Kambodzy moze Sarapate, o Stecherta to pytaj Matuszewskiego z fundacji reymontta22 i Kasztelanca, bo oni brali w tym udzial, o Meresinskiego to najlepiej pytaj Meresinskiego. Ja nic z tym wspolnego nie mam.
Z odbiorem/ bez odbioru