Wyświetl pojedynczy post
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2015

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.09.2019, 07:46
Levis88 napisał(a):Wyświetl post
Ja akurat transparentności nowych władz nie podważam- nic co nich nie mam. Ale Ty w tym temacie możesz bardziej się rozwinąćflagi?wyjazdy? nowy inwestor widmo?
Dawno już to mówiłem, że jeśli ktoś nie wspiera bądź zadaje trudne pytania Socios to w sekundzie pojawia się grupa wzajemnej adoracji i zaczyna się pojazd jaki to jesteś zły, jak to się dopierdalasz itp.
Ja już nie wspieram. Swojego zadania nie zmienię.
Bez odbioru.
Dokladnie tak jest. Na wszystkie trudne pytanie dostales juz odpowiedzi 100 razy i dalej sie czepiasz socios nie wiadomo o co. Dalej, za kazdym razem jak bedziesz wypisywal swoje madrosci, bede pojawial sie w sekunde. Dawno juz mowilem, ze jak pojawia sie temat socios, w sekunde pojawia sie grupa wzajemnej adoracji i zaczyna sie pojazd jakie to socios zle.
Powiedzmy, ze sam tutaj na forum dolozylem swoja mala cegielkie do powstania socios i nie bede siedzial cicho. Kazdy moze zadawac trudne pytania, prosze bardzo, nie mam z tym problemu, ale Ty zadajesz te same od dluzszego juz czasu choc dostales juz na nie odpowiedzi. Z flagami, wyjazdami, inwestorami widmo - o flagi pytaj ultrasow, o wyjazdy tez mozesz zapytac ultrasow, o inwestorow widmo to sam nie wiem kogo mialbys pytac, o krola Kambodzy moze Sarapate, o Stecherta to pytaj Matuszewskiego z fundacji reymontta22 i Kasztelanca, bo oni brali w tym udzial, o Meresinskiego to najlepiej pytaj Meresinskiego. Ja nic z tym wspolnego nie mam.
Z odbiorem/ bez odbioru
Odpowiedz cytując