Wyświetl pojedynczy post
Toeju
Socios Wisła Kraków

Od: 04.2017

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.08.2019, 12:18
Trener Stolarczyk rzucił, że Łukasz Burliga jedzie do Białegostoku. Cieszy, że Łukasz się wyleczył, ale nie uważam by Maciek chciał przed tak trudnym meczem zmieniać cokolwiek w obronie.
Natomiast ja spodziewam się powrotu Michała Maka na boisku, czuję w kościach, że trener postawi u nas na wyrachowany futbol i nastawi nas na grę z kontry i będzie chciał wykorzystać szybkość Michała. Bardzo chciałbym też występu Kuby od 1 minuty, ale nie jestem przekonany czy jest gotowy na 90 minut. Podobnie jak koledzy wyżej uważam, że Chuca rozpocznie dziś na ławce, musi popracować nad grą obronną, bo tego wymaga od wszystkich nasz trenejro, pełnego zaangażowania zarówno z przodu jak i z tyłu.

I jeszcze bawią mnie te określenia:
"brak w tej lidze logiki" , "..a że to Ekstraklasa, to logika tej ligi mówi, że..."

Poziom ligi niesamowicie się wyrównał. Niestety nie w ten sposób, który każdy by chciał - aby to zespoły równały w górę. W naszej lidze zespoły 'z topu' powoli równają w dół do tych słabszyvh, stąd też liga jest wyrównana i czasami nieprzewidywalna.
Odpowiedz cytując