Wyświetl pojedynczy post
KordaS
Junior Member

Od: 06.2013

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.08.2019, 21:45
Według mnie zamiast szukać plusów tego spotkania, lepiej skupić się na minusach. Momentami bardzo duża niepewność w obronie, gdybyśmy grali z takim ryzykiem z jakąś poważną drużyną to raczej nie skończylibyśmy tego spotkania na zero z tyłu, druga sprawa to decyzje Wojtkowskiego - no chłopak mógł dzisiaj mieć w najlepszym przypadku asystę i bramkę no ale raz źle zrozumiał intencje Brożka, a za drugim razem zamiast ładować w bramę to podał w czystej sytuacji strzeleckiej. Oprócz tego słaba dyspozycja Hiszpanów (zapewne przez potrojone krycie xd ) i mam nadzieję, że Klemenzowi nie stało się nic poważnego, według mnie zaczął ten sezon dużo lepiej od Wasilewskiego i obok Janickiego wygląda to naprawdę solidnie. Po takim spotkaniu również znowu pojawią się wymagania z kosmosu i nawet po remisie z Jagiellonią zaraz zacznie się znowu nagonka na wszystkich pracowników klubu - od trenera, po piłkarzy, aż do kasjerek. Ale jednak po takim rozgromieniu beniaminka można z uśmiechem spojrzeć na nadchodzący mecz, mam nadzieję, że wróci Basha i środek pola będzie wyglądał naprawdę ciekawie, Kuba od pierwszej minuty i według mnie w roli młodzieżowca powinien wystąpić Buksa, fajny przerzut, bardzo groźny strzał i ciągle szuka piłki - czego więcej potrzeba?
Odpowiedz cytując