Wyświetl pojedynczy post
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.08.2019, 16:54
wolfy napisał(a):Wyświetl post
No to Ci współczuję, jesteś mocniejszy niż ja. Ja część sobie odpuszczam.
Poziom ligi jest żenujący, ale na tle Pogoni wcale nie wyglądaliśmy dzisiaj gorzej. Ani na tle Śląska, ani Lechii, ani Górnika. Tak naprawdę o wyniku każdego z tych meczy przesądził przypadek. Jednemu zawodnikowi nie zeszła piłka, wyszedł strzał, ktoś zaspał w obronie. W porównaniu do poprzedniej rundy kiedy wyglądaliśmy jak drużyna pierwszoligowa przez cztery pierwsze kolejki - nie jest źle.
Wczoraj z Rakowem Górnik wygrał po kuriozalnym swojaku, mimo że grali gorzej przez cały mecz. Równie dobrze mogli przegrać kilkoma bramkami.

Za kilka kolejek wszystko stanie się jaśniejsze, ale ta liga jest tak biedna jeśli chodzi o umiejętności piłkarskie że wystarczy forma Kuby, Chuki i Brożka a eksperci z C+ będą cmokać z zachwytu jak to pięknie golimy rywali. Dawno nie pamiętam takiego braku jakości jak w tym sezonie. Taki 36 letni Brożek to jest na tle tego składu drewna profesor i wirtuoz, wcale nie odstając fizycznie.
Piekło zamarzło.
Zgadzam się z @wolfym.

Dokładnie:
nasze wyniki nie odzwierciedlają naszego miejsca w szyku.
Każdy z dotychczasowych meczów mogliśmy wygrać, przegrać, albo zremisować.
I nikt nie powinien byłby się temu dziwić.

Znowu przegraliśmy po jednej, nawet niezbyt klarownej sytuacji. Ot, pech.

Dodam jeszcze: ta liga jest tak słaba, że podejrzewam, że nawet drużyna złożona z najlepszych jej graczy miałaby problem z awansowaniem do fazy grupowej LE czy LM. No chyba, że byliby w życiowej formie, przeciwników prześladowałyby kontuzje, a sędzia byłby ślepy.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując