Wyświetl pojedynczy post
tomytom
Senior Member

Od: 11.2014

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.08.2019, 09:01
Akurat jestem chwilowo w Szczecinie, więc przekazuję "live" nastroje wśród tubylców.

1. "ale wiesz, że my nawet stadionu normalnego w tej chwili nie mamy?!" -
- przyzwyczailiśmy się narzekać na naszego "potworka" architektonicznego, ale tutaj jest w tej chwili plac budowy. Lokalne radio podało, że "aby uniknąć kompromitacji część placu budowy zostanie przysłonięta banerami na czas meczu"

2. "ta Wasza akcja na 1:0 to po prostu stadiony świata":
- mało kto widział cały nasz ostatni mĘcz, ale za to 99% ich kibiców widziało ostatnie 20s
- 1:0 dla nas w przewadze psychologicznej

3. "kurcze, akurat na mecz z nami musiał wrócić Kuba" ...

- tutaj chyba nic więcej nie trzeba dodawać

- 2:0 dla nas w przewadze psychologiczne!

4. to jest tylko ekstraklasa, Pogoń to tylko SOLIDNY ligowy średniak z kacem po straconej szansie na puchary w ostatnim sezonie.
My jesteśmy nieobliczalni (vide ostania akcja ostatniego meczu)!!!
Oczywiście możemy też z tej naszej nieobliczalności przywieźć 5 bramek straty ze Szczecina, ale wierzcie mi, że na "nastroje przedmeczowe" bym się z lokalsami (znajomymi) nie zamienił.

Akurat mają w ten weekend w Szczecinie międzynarodowy festiwal sztucznych ogni (Pyromagic) i od 22:20 piorą w niebo ile wlezie, więc ja to widzę tak:
- sobota, 18:00, lokalne radio podaje: "nadajemy komunikat specjalny: z uwagi na kompromitującą porażkę piłkarzy Pogoni Szczecin, festiwal Pyromagic zostaje odwołany."

Wychodzi mi z ości, że 2:0 dla nas będzie.
1 bramka Kuba, 2 bramka Błaszczykowski
Odpowiedz cytując