Wyświetl pojedynczy post
wściekłe pięści węża
Senior Member

Od: 02.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.08.2019, 15:08
Cytat:
Niepsuj to wczoraj tragedia, Janicki też się specjalnie nie wyróżniał.
Zupełnie przeciwnie oceniam obu tych piłkarzy i dla mnie zagrali bardzo dobre zawody.

Negatywnie ocenam Maćka Sadloka, który co i rusz tracił piłkę, po czym szła kontra i Kamila Wojtkowskiego, który raz, że fatalnie wykonuje stałe fragmenty, a dwa, że nie wie kiedy podać ani kiedy dryblować, ani kiedy strzelać. Choć oczywiście w przypadku tego drugiego zachowanie przy drugiej bramce trochę polepsza ocenę, jednak nie da się nie zauważyć, że piłka była zagrana na plecy.

Zastanawiam się, czy nie lepiej by było dać Maćkowi trochę czasu na przemyśłenie paru spraw i wpuszczenie Grabowskiego. Bardzo mi się podobał w meczach, które grał w poprzednim sezonie.

Za to Brozio w drugiej połowie - brak mi słów. Serce rośnie widząc go grającego z takim zaangażowaniem i przede wszystkim trzeźwością umysły. To co dogrywał wczoraj, to po prostu poezja.

Vukan i Vullnet jeśli obaj będą grać, to nasz środek pomocy będzie wprost doskonały. Przed nimi chciałbym widzieć Chukę, na skrzydła Maczka i Kubę, na szpicy... Hmm, chyba jednak Brozio. Mógłby się sprawdzić jako schodzący/ cofający się napastnik, którego dubluje Chuka. Kto wie.
Odpowiedz cytując