Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.08.2019, 22:12
Adaś dobry chłopak i twardo idzie po swoje ale obawiam się, że ma na tyle słabe te ciosy - jak widać nie potrafił znokautować ani Arreoli ani Martina, a lał ich po łbach ile wlezie, że to będzie jeden z jego mankamentów. To tego technika nie błyszczy, defensywą też nie - ale chociaż widać, że szczekę ma twardą, chociaż jak go trafi Wilder to watpię aby przewalczył z takim 12 rund - no i tego brzuszka też by mógł troche zrzucić zeby być szybszy.

Trochę się obawiam, że w starciu z Wilderem szybko by został pozbawiony marzeń. Fury też myślę za wysoka półka. Ale z resztą myślę, że może konkurować z powodzeniem.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując