WHITE*STAR;1541896[B napisał(a):
|
]Szota byłby super. Gdyby nie wcześniej podpisani Wasyl i Janicki. Mamy teraz przynajmniej 5 stoperów na 2 miejaca. [/B]Hoyo to też młodzieżowiec, w dodatku tego co każdy widział - pozwalający wygrywać mecze i grać na zero z tyłu.
|
Ty chyba nie rozumiesz, że sezon trwa 37 kolejek, do tego dochodzi mecz, dwa, trzy.. w PP.
To jest +/- 40 meczy, więc wg Ciebie skład stoperów Wisły powinien wyglądać następująco:
Klemenz, Szota, Hoyo. To nic, że ten ostatni ma 16 lat i racjonalnie trzeba go wprowadzać. TTo nic, że mogą nastąpić kontuzje, to nic że czasem stoper się wykartkowuje. Przecież 'szeroka' kadra Wisły to najgorsze co nas może spotkać.
iamironman napisał(a):

Chciałbym zauważyć, że nie każdy krytycznie patrzący na pewne poczynania musi od razu być kibicem sąsiadki. A widzę, że taki trend się tu zrobił. Albo jesteś bezkrytycznym wyznawcą nowego zarządu + Stolarczyka, albo jesteś z cracovii. Wesołe macie podejście.
A ja popieram spostrzeżenia kolegi White Star. Nikomu nie przypomina się zaciąg hiszpański i do czego doprowadził? Polityka pod tytułem "zastaw się, a postaw się" była już stosowana w tym klubie. Byle nie było powtórki :-(
|
Powiedz mi w czym transfery z tego i ubiegłego okienka przypominają Ci ten słynny hiszpański zaciąg?