Wyświetl pojedynczy post
WHITE*STAR
Senior Member

Od: 07.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.08.2019, 22:42
KOMINEK napisał(a):Wyświetl post
Tylko my chyba nie wydajemy na wypasiony autobus, druk programu meczowego czy tego typu zabaweczki.
Żeby ludzie przychodzili na mecze, żeby nie spaść do niższej ligi ktoś musi grać w tym jeden młodzieżowiec. Na dziś na to by zagrać cały mecz a nie ogony mamy Wojtkowskiego i tyle.
Przypomnieć jakim składem graliśmy końcówkę ubiegłej ligi ?
Naprawdę ktoś uważa że kupujemy niepotrzebnych piłkarzy?

I jeszcze jedno myślę że transfer i pensja Peszko wróciły się nam. Piłka to też show i ludzie chcą czegoś takiego.
Oczywiście nie można przeholować.
Szota byłby super. Gdyby nie wcześniej podpisani Wasyl i Janicki. Mamy teraz przynajmniej 5 stoperów na 2 miejaca. Hoyo to też młodzieżowiec, w dodatku tego co każdy widział - pozwalający wygrywać mecze i grać na zero z tyłu.

Zgadzam się z tym, że piłka to przede wszystkim show. Byleby nie był to nasz ostatni bal i nie musiał znów pisać takiego posta:

KOMINEK napisał(a):Wyświetl post
Zarząd cały czas mówi że sprzedaje emocje i jest to w dużej mierze prawda.

Cały czas dostajemy informację że jest nie najlepiej ale nie jest też najgorzej że wychodzimy na prostą że Carlitosa nie musimy sprzedawać że z miastem negocjacje są na końcowym etapie, że z Bragielem też umowę niedługo podpiszemy, że mamy trenera na lata, że hiszpański model Wisły jest bardzo dobry

I nagle to wszystko pęka a zadawane pytania zostają bez odpowiedzi .

Oczywiście że klub nie może wszystkiego ujawniać że rożne negocjacje lubią ciszę, ale nie dziwmy się frustracji kibiców
bo jeśli jest tak dobrze to dlaczego jest tak źle
Wiem, że zyski wzrosły. Dużo spłacono. Jednak gdy widzę, że mamy kadrę szerszą niż przed rokiem, robimy drugi transfer za gotówkę, podpisujemy drogiego Janickiego i Hiszpana na którego nie stać było innego klubu ESA - wciąż nasuwa mi się pytanie - czy wystarczy nie kraść, by było tak dobrze?

Napisałem już chyba wszystko co chciałem. Oby ktoś wypalił i pozwolił sobą spłacić wszystkie błędy naszego zarządu. Tak jak miało to miejsce z Brlekiem za Sarapaty. Ave Wisła!
Odpowiedz cytując