Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.07.2019, 13:55
szprotson napisał(a):Wyświetl post
co wy ....a z tym Balickim?
Serio nie uważacie, ze jakby sie nadawał, to wyszedłbym zamiast Banialuka ktory jest przesłaby
No ja tak uważam, ale jestem chyba w mniejszości. Nawet Moryc i Śliwa grali więcej niż on, więc albo Stolarczyk go z jakiegoś powodu prześladuje, albo aktualnie jest słabszy od takiego Bałaniuka.
Stelio napisał(a):Wyświetl post
Ćwiąkała dzisiaj pisał, że Chuca nie będzie grac za frytki i że inne kluby w Polsce oceniły go jako "zbyt drogiego". Trochę mnie to niepokoi bo jeśli to prawda, to nie wiem od kiedy jesteśmy na tyle zamożni żeby pozwalać sobie na kominy płacowe.
Weź pod uwagę tylko, że innej kasy zarząda jego menedżer od Legii, Lechii, Amici, Piasta czy nawet Cracovii, a innej od nas, którzy groszem nie śmierdzimy. Na tym polega łapanie okazji że w sierpniu Ci którzy dotąd nie mają klubu zaczynają spuszczać z tonu. Im dłużej są bez treningu i rytmu meczowego tym bardziej ich wartość spada i tym większe ryzyko, że w nowym klubie z miejsca przegrają walkę o miejsce w składzie z ogranymi piłkarzami, którzy dobrze przepracowali okres przygotowawczy.

U nas zarobi pewnie mniej, ale ma o wiele większe szanse na zaistnienie i transfer.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 31.07.2019 o godz. 14:09.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując