szprotson napisał(a):

co wy ....a z tym Balickim?
Serio nie uważacie, ze jakby sie nadawał, to wyszedłbym zamiast Banialuka ktory jest przesłaby
|
No ja tak uważam, ale jestem chyba w mniejszości. Nawet Moryc i Śliwa grali więcej niż on, więc albo Stolarczyk go z jakiegoś powodu prześladuje, albo aktualnie jest słabszy od takiego Bałaniuka.
Stelio napisał(a):

|
Ćwiąkała dzisiaj pisał, że Chuca nie będzie grac za frytki i że inne kluby w Polsce oceniły go jako "zbyt drogiego". Trochę mnie to niepokoi bo jeśli to prawda, to nie wiem od kiedy jesteśmy na tyle zamożni żeby pozwalać sobie na kominy płacowe.
|
Weź pod uwagę tylko, że innej kasy zarząda jego menedżer od Legii, Lechii, Amici, Piasta czy nawet Cracovii, a innej od nas, którzy groszem nie śmierdzimy. Na tym polega łapanie okazji że w sierpniu Ci którzy dotąd nie mają klubu zaczynają spuszczać z tonu. Im dłużej są bez treningu i rytmu meczowego tym bardziej ich wartość spada i tym większe ryzyko, że w nowym klubie z miejsca przegrają walkę o miejsce w składzie z ogranymi piłkarzami, którzy dobrze przepracowali okres przygotowawczy.
U nas zarobi pewnie mniej, ale ma o wiele większe szanse na zaistnienie i transfer.