Wyświetl pojedynczy post
WHITE*STAR
Senior Member

Od: 07.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.07.2019, 13:22
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Wszystko fajnie, ale kontuzjogenny to może być sport, a nie zawodnik. Chyba że nazywasz się Borysiuk i powodujesz kontuzje innych.

Te propozycje Borysiukow, Tralek, itp do niczego nie prowadzą . Z paroma wyjątkami to piłkarze do bólu przeciętni któryvh forma pikuje w dół. Co mielibyśmy z nimi osiągnąć? Już wolę widzieć Boguskiego który coś dla tej drużyny znaczy...
Trzeba ogarnąć kogoś z zagranicy który będzie chciał się u nas wypromować vide Basha lub Savicevic. Myślę że skauting coś robi od 2 miesięcy, bo w zasadzie od transferów Maka, Niepsuja i Janickiego mieliśmy tygodnie " posuchy " z jedynym Silva które przyszedł z testów. Coś się musi dziac w gabinetach działu skautingu.
Ten dział i gabinety znajdują się w Nibylandii czy gdzieś, lecz nie wiadomo gdzie? Polityka transferowa Wisły to szukanie okazji (Szot jako 5 do brydża środkowy obrońca), znani ligowcy w dołku (Peszko, Mak, Klemenz i Janicki) i znajomi znajomych (Kort, Niepsuj, Burliga, Trałka, Piech, Frączczak). Dobrze, że Silvę i Vukana jacyś agenci nam podrzucili.

Tu nie ma planowania. Tu nie ma nawet człowieka do planowania - dyrektora sportowego. Stolarczyk myśli ewidentnie tylko o najbliższym sezonie i liczy, że dzięki znajomością swoich i kolegów uda mu się zbudować jako taką kadrę.

Karherop napisał(a):Wyświetl post
Gdzieś Głowacki i Kondak mają swoje biurka, co nie?
Kondak od maja nie pracuje w Wiśle. Natomiast o Głowackim można powiedzieć tyle, że jest na liście płac.

szprotson napisał(a):Wyświetl post
lepszy piłkarz do bólu przeciętny niż piłkarz chujowy, ale co ja tam wiem.
"Trzeba ogarnąć kogoś z za granicy" HIT. My nie ogarniamy z granicy i z za granicy dlatego ze nie mam krwa hajsu.
"gabinetach scoutingu" yy, gdzie ?
Dobrze, że jest za to 300 tys. zł od Socios na krzesełko przy samej murawie dla Wasilewskiego
Ostatnio edytowane przez WHITE*STAR : 26.07.2019 o godz. 13:32.
Odpowiedz cytując