Karherop napisał(a):

Poniekąd tak jak się spodziewałem. Kiepski wynik, kiepska gra. Nie spodziewałem się aż takich rozsad w składzie oraz tyłu osłabień. Jeśli Brożek z Boguskim muszą grać cały mecz to dużo to świadczy o naszej kadrze. Mak, Silva, Sadlok, Klemenz poprawnie reszta słabo i bardzo słabo.
Ps. Czy ktoś odnotował dzisiaj występ Drzazgi?
Napastnika oraz gościa do środka potrzeby jemy jak tlenu.
|
Tan nawiążę do tego postu bo mocno inaczej to oceniam;
Wynik kiepski - ok ale remis nie krzywdziłby nikogo.
kiepska gra - widziałem dużo gorsze mecze Wisły - kiepskie było pierwsze 10 minut .. potem średnio.
Brożek Boguski - zgoda ze konieczność by grali cały mecz to smutne ale Bogus pierwsza połowę jako cofniety pomocnik nie zagrał źle, natomiast Brożek dobrze walczył o długie piłki
"Mak, Silva, Sadlok, Klemenz poprawnie, reszta słabo" i bardzo słabo" - Najlepiej wypadł Mak, Silva i Sadlok - bardzo średnio a Klemenz - dwoma "wyprowadzeniami" zasłużył na zjebkę.
Drzazga - miał 2 setki (raz nie trafił głową tylko ramieniem, drugi raz trafił w nogi bramkarza) to były jedyne takie sytuacje w meczu więc występ należy odnotować.
Taaak - napadziora dobrego kupić by się zdało. Ale coś "mnie się wydaje się", że bardziej prawdopodobne jest przełamanie Drzazgi, odrodzenie Biełaniuka lub włączenie się do strzelania Wojtkowskiego.