Wyświetl pojedynczy post
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.07.2019, 20:03
Spotkały się dwie przeciętne drużyny, zagrały przeciętny mecz. Jednej wpadło. Ot, historia.

Wojtkowski nie pasował do drużyny z poprzedniego sezonu i w tym sezonie, jeśli Stolarczyk będzie chciał utrzymać charakter drużyny, też nie będzie pasował. Za dużo niewracania, truchtania, głupich strat, opierania się o kolana (kiedy trzeba wyjść na pozycję koledze wyrzucającemu z autu). Ma potencjał, ale nie ma serca-ambicji-głodu, nazwijcie to jak chcecie.

Brożek i Boguski - jak na możliwości/wymagania - super. Brożek może mieć sto lat, ale umie się ustawić i jedną główką przedłużyć długie podanie tak, że będąc we dwóch na połowie przeciwnika, robi się zagrożenie. Mak, pomimo błędów, obiecująco.

Na tyle, na ile orientuję się w lidze Janicki nie pasował mi do tej drużyny. Po tym co zobaczyłem nie pasuje nadal, ale zakładam, że Stolarczyk orientuje się w lidze lepiej ode mnie, wie, co robi i że nie wziąłby człowieka bez charakteru, którego nie postawi na nogi.

Czekam na kolejne tygodnie. Z czasem się zgrają, z czasem dojdzie ktoś nowy, z czasem wrócą rekonwalescenci. Będzie lepiej.

PS Piszę tak o tym charakterze, ale to jest to, co nas zbudowało w poprzednim sezonie i to jest to, co buduje wyniki w przeciętnych drużynach.
Ostatnio edytowane przez czaro : 20.07.2019 o godz. 20:07.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując