Wyświetl pojedynczy post
Ela
Pro Publico Bono

Od: 08.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.07.2019, 13:12
Cytat:
Gdzie w Krakowie w Podgórzu można kupić takie piwko?
Na razie wiem o: Świat Kraftu, Meissnera 19, Supermarket SPAR w Liszkach , Stacja Paliw PIT STOP/Carrefour Express - ul. Krakowska 82; Skała.,
Stacja Paliw PIT STOP/Carrefour Express - ul. Miechowska; Wolbrom, Carrefour Express ul. Dietla 40; Kraków., Carrefour Express ul. Dietla 72; Kraków, Carrefour Express ul. Karmelicka 62; Kraków, Carrefour Express ul. Bosacka 11; Kraków, Carrefour Express ul. Stradomska 25; Kraków. Strefa Piwa, Krowoderska 37, Hipermarkety Carrefour Zakopianka, Czyżyny, Galeria Krakowska, Witosa, Pub House of Beer, U Wiślaków. Na pewno tych punktów będzie więcej. Będę informować

Cytat:
Wielkie dzięki, Ela, za zaangażowanie i chęci do takich inicjatyw. Rewelacyjna sprawa. Oby częściej.
Dziękuję za ciepłe słowa. Bardzo mi miło, że w tych ciężkich czasach udało mi się sprawić kibicom Wisełki trochę radości

Dziękuję też za tak liczne przybycie na premierę Białej Gwiazdy. I wczoraj i w piątek do browaru. O skali zainteresowanie świadczy, iż w Non Iron w 3 godziny zeszło 100 butelek oraz 3 kegi. Ufam, że tak samo dobrze będzie się sprzedawało i innych miejscach. Mam nadzieję, że piwo wszystkim smakowało

A od jutra Biała Gwiazda wyrusza w świat!
Odpowiedz cytując