WHITE*STAR napisał(a):

Niech wydają swoje pieniądze jak chcą, tylko niech nie nazywają tego zbiórkami na ratowanie klubu, a po prostu: zbiórkami na kontrakty starych zawodników.
Oto dlaczego Peszko jest dzbanem:
https://youtu.be/sKAU6Igw1Ko
Oraz
https://youtu.be/OddOc3MHFxs
Więcej tego dlaczego obecna polityka transferowa Wisły jest głupia nie będę Ci tłumaczyć. Każdy rozumny już by zrozumiał.
Dla innych: jestem przekonany, że trochę bardziej ogarnięci właściciele każdego ekstraklasowego klubu, który ledwo wiąże koniec z końcem, woleliby teraz mieć Kolara strzelającego 11 goli i 500 tys ⏠z jego transferu, niż Igora Angulo z jego 24 trafieniami. Ten przykład wystarczająco dużo mówi o tym, jakich piłkarzy warto podpisywać.
|
jak dla mnie, zostałeś dzbankiem roku
Napisałeś w jednym z poprzednich postów, ze
dzanek roku napisał(a):
|
100 x bardziej wolę transfery anonimów z zagranicy, w dobrym wieku niż transfer kolejnego 27-35 letniego ekstraklasowicza
|
A ja natomiast nie wolę. Nawet powiem wiecej, żywię wielką nadzieję ze nie nadziejemy się na Milana Jovanica, Victora Pereza czy Frederiksena. Wymieniać więcej nie będę.
Co do tego, ze masz osobisty uraz do Peszki - masz problem. Idz do psychologa moze?
Tego ze nie rozumiesz drogi polityki transferowej to tylko mozna wspołczuć, nic wiecej.
Ja tam sie ciesze ze chłop był z Nami, ba, nawet by został na kolejny sezon tylko inne sprawy tutaj decydowały. Pomijam ze płacił za niego Kwiecień swoim prywatnym hajsem, rozumiem ze jesli jestes na meczu (chodzisz w ogóle, dałeś z 5 zł na klub skoro tam pisałęś ze to MY płacimy ?) i widzisz kogos kto ma zegarek za 10 koła to mu mowisz "po .... ci ten zegarek, to bez sensu kupować taki drogi, słuchaj mnie bo jestem mądrzejszy.....a skad o tym wiem, z dupy, nie drąż". Jeśli tak, to rozumiem całe Twoje wywody, jesli nie, to powinieneś miec pod nickiem opis od Wolfyego.
i na koniec :
dzbanek roku napisał(a):
|
Dla innych: jestem przekonany, że trochę bardziej ogarnięci właściciele każdego ekstraklasowego klubu, który ledwo wiąże koniec z końcem, woleliby teraz mieć Kolara strzelającego 11 goli i 500 tys ⏠z jego transferu, niż Igora Angulo z jego 24 trafieniami. Ten przykład wystarczająco dużo mówi o tym, jakich piłkarzy warto podpisywać
|
Kim są troche bardziej ogarnieci własciciele ekstraklasowego klubu i dlaczego ukrywasz ich przed cała polską.
Oprócz naszych, mamy 15 włascicieli w ekstraklasie. Kim sa ci bardziej ogarnieci, skad wiesz co by wybrali no i ostatnie, skoro sa tacy ogarnieci to czemu są takie ....y ze tych zawodnikow w skladzie nie maja? Niby tacy ogarnieci, a takie ....y ze nie potrafiły wyszukac tych graczy.....no wiec jak jest? Ogarnięci czy nie? Jak ogarnięci, to kto i czemu jest jak jest?