Wyświetl pojedynczy post
wyar
Senior Member

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.06.2019, 13:22
Bóg Trybun (objawion) napisał(a):Wyświetl post
Nawet dobre tylko roftli za malo.
Moze jak wstawisz więcej to nawet autoironię w nicku zrozumiesz. Ale to mniej istotne.

Istotne jest to, jak przekuc slowa na czyny.
Przez 5 lat Socios zrobi na Wisle wiecej dobrego niz wszystkie posty anonimowych uzytkownikow takich jak wyar, BT(o) od poczatku tego forum łącznie. Dlatego, ze są w Socios ludzie pokroju Serka czy Piotrka, ktorzy dla Wisly poświecają cos wiecej, niż opinie. Nawet więcej niz anonimowosc.

Do spotkania za 5 lat zatem i milego pisania.
To samo pisales o kolegach za Bednarza - oni tez mieli zrobic dobrze,wywalajac Bednarza. I przekuli slowa w czyny.
Wiecej ROFTLi ? A ja myslalem,ze mikrouszczerbki w interpunkcji to tylko domena wyara A tu brak umiejetnosci pisania doszedl

Slowa w czyny przekuwa wielu kibicow - nie robiac z tego jakiejs wyjatkowosci,zebrani robia wiele wiecej dobrego niz Socios. Odepchnieci przez Bogow trybun i tak dalej beda to robic,nawet nie poswiecajac anonimowosci. Ale dalej polemizuj ze swoimi tezami - ze wyar nie docenia tego,co robia pp. Leskiewicz i Sermak

wyar napisał(a):Wyświetl post
Otoz ja uporzadkuje Ci tok myslenia innych osob.

1) Czesc ludzi (w tym i ja) nie zapisala sie do Socios z prostego powodu - albo chciala poczekac chwilke co z tego wyniknie w przyszlosci,albo tez jest ostrozna w oglaszaniu kolejnego stowarzyszenia zbawca Wisly. Bo wczesniej jedno stowarzyszenie jakos tak dziwnie z ta Wisla wspolprace skonczylo,pamietasz ? Czy masz juz tak krotka pamiec ?

2) JA nie zapisalem sie do Socios jednak PRZEDE WSZYSTKIM DLATEGO,ze widzialem jaka czesc ludzi tam bedzie przynalezec - calkowicie bezrefleksyjna,fanatyczna w pogladach na rozne tematy

I zeby nie bylo - doceniam to,co do tej pory dzialanosci Socios zrobili,w tym i inkryminowane osoby Prezesa i v-ce Prezesa.
Ty,Bog,jak sie nauczysz czytac,to wroc do dyskusji. Albo nie,nie wracaj... A teraz idz poprzezywaj przed kompem,ze wyar zwrocil na Ciebie uwage
You'll never know...
Odpowiedz cytując