luke1906 napisał(a):

To żadna tajemnica.
W Socios mam zapisane dzieciaki. Siebie zapiszę jak ogarnę się z pracą.
Dodatkowo karnet sezonowy, koszulki, kubki i kupiłem akcje.
Namówiłem 3 osoby na kupno karnetu.
Nie żebym się tutaj chciał chwalić, nie ma czym. Uważam, że to co robię to absolutne 'must' dla kibica.
Nie marudzę na nowe pomysły, nie dopierdalam się o drobiazgi.
Tak, popierałem przez jakiś czas poprzedni zarząd. Jak większość z nas. A Jadczak to wrzód na dupie, i mam święte prawo do takiej opinii.
Za dużo wspaniałych chwil przeżyłem na R22, żebym nie pomagał w takiej sytuacji w jakiej jesteśmy.
Bo to Wisła Kraków. Zaraz po rodzinie najważniejsza sprawa w życiu.
|
No to mamy podobnie. Z tym,ze ja przerywalem pomoc Wisle w czasach,kiedy nie utozsamialem sie z dzialaniami ludzi,ktorzy nia akurat rzadzili. Tez nie ma powodu,aby sie chwalic czy odpowiadac na jakies dziwne zarzuty,ale teraz kupilem dla ojca,jego brata (obydwaj Panowie po 80-tce), i czekam na bony,bo mieszkam wiele,wiele lat za granica, mecze w wiekszosci ogladam w TV. Kupie co najmniej kilka (pewnie z 5) ,w tym deklaruje ze 2 przekaze osobom biedniejszym,jesli masz takowe tak,aby mogly sobie wymienic na karnety.
Nie znajdziesz,bony zostana potraktowane jako wsparcie Wisly (wczesniej wysle ci potwierdzenie przelewu na prw,gdybym zapomnial,daj znac)
Tylko dlatego pisze,,ze normalnie zapytales,bez tej arogancji i chamstwa,ktore ce........ NIEKTORYCH Socios.
Czy ktos jeszcze chce wiedziec,czym obrzezany i poznac moja karteczke z ostatniej spowiedzi ?