Dzinus napisał(a):

|
Chodzilo mi o nazwanie nas glupkami, o czym juz pisalem. I owszem, nazwales mnie glupkiem w momencie w ktorym nazwales nim Serka. Nic do Ciebie nie mam, jak sam mowisz nie znamy sie. Poprzednie Twoje posty widzialem ale nie uznaje czego takiego, ze jesli ktos na poczatku pisze "nie obraz sie" i potem obraza to z automatu zasluguje na rozgrzeszenie. Odnosilem sie do ostatniego posta bo to on mnie zdenerowal. Ot, tyle. Raczej nie ma sensu tego ciagnac bo wiele do dyskusji nie wnosi i tylko zasmieca.
|
Racja,nie zasmiecajmy. trzeba miec nie tylko zla wole,ale moze i po prostu nie rozumiec tego,ze ktos pisze cos w odniesieniu do przyslowia,ktore wczesniej cytowal,ktore...itd. . Klade to na karb Twoich emocji,ktore kaza ci to tak widziec,a nie czytac calej rozmowy,o co poprosilem...
Aczkolwiek oczywiste jest,ze niczego takiego nie napisalem. To zupelnie,jakby Kochanowskiego oskarzac o to,ze obrazil kazdego Polaka,bo napisal ze Polak przed szkoda,i po szkodzie glupi. Tak sie nie dogadamy. Wiec bez odbioru