wyar napisał(a):

|
Uwazasz,ze ten fragment w twoim zamierzeniu mial nie odnosic sie do mnie ? Lub do innych,ktorzy osmielaja sie teraz cos krytykowac w Socios ? Skad wiesz,ze pije piwo na lawce i narzekam,a nie wspomagam Wisly w taki czy inny sposob ? Te oskarzenia padaja od lat na tym forum,sa glupie i pogardliwe.
|
Daje Ci moje slowo ze ten cytat nie odnosil sie do Ciebie ani juz tym bardziej do wszystkich Wislakow. Wiesz, czasem naprawde nie wszystko co sie pisze jest atakiem wymierzonym w druga osoba, czasem moze byc ironia albo sakrazmem uzytym w celu hiperbolizacji dziwnej sytuacji.
Ja takich oskarzen na tym forum zdecydowanie nie rzucam od lat i szanuje kazda osobe ktora pomaga Wisle, nawet jesli to pomaganie ogranicza sie do kupna biletu na jeden mecz w roku.
Nazwales nas, mniej lub bardziej bezposrednio, glupkami wiec odnioslem sie do tego faktu piszac ze rzeczywiscie nimi jestesmy bo probujemy pomoc klubowi wiedzac ze nic z tego nie bedziemy mieli. Skoro sam piszesz ze pomagasz klubowi w inny sposob to latwo sie domyslic ze nie atakuje w ten sposob Ciebie tylko podkreslam, ze jesli uwazasz Serka i Socios za glupkow to sila rzeczy ja i cala reszta osob sie takze do nich zalicza bo Milosc do Wisly nie jest i nie bedzie nigdy ani inteligentna ani logiczna.