Wyświetl pojedynczy post
kopaczoholik
Senior Member

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.05.2019, 14:15
Mam wrażenie, że niektórzy kibice oderwali się już dawno od rzeczywistości, tworząc własną alternatywną fikcję...

Jakby ktoś nie zauważył to czasy Cupiała zakończyły się już dawno... Obecnie żyjemy w innej rzeczywistości... Ściągamy tych na których nas stać a to oznacza, że trafiają do nas piłkarze z określonymi problemami...

Zawodnicy tacy jak Rafał Janicki, Michał Mak, czy David Niepsuj są zawodnikami których co do zasady znamy i wiemy co prezentują.

Warto zwrócić uwagę, że ściągnęliśmy dwóch obrońców i jednego pomocnika, a więc zawodników na pozycję które wymagają obsadzenia. To już jest pozytyw gdyż robimy transfery przemyślane... Według mnie w naszej sytuacji każdy z tej trójki jest wzmocnieniem... choć nie znam i słabo kojarzę Niepsuja.

Tak czy siak wiadomo liga zweryfikuje transfery ale według mnie znajdują one uzasadnienie.

A jeśli chodzi o krytykę Janickiego... Cóż Lech Poznań w tym sezonie był parodią drużyny a obrońcy wyglądali jakby grali w cyrku... ale to nie oznacza, że Janicki jest słaby... Gość jakby nie spojrzeć ma 26 lat i rozegranych już 221 meczy w Eklapie... Klemenz jak przychodził wyglądał fatalnie a jednak rozegrał się... czemu Janicki nie miałby się u nas odbudować?
Odpowiedz cytując