Wyświetl pojedynczy post
Aalcman
Senior Member

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.05.2019, 13:32
iamironman napisał(a):Wyświetl post
Kolego szczekają psy, a doi się krowy. Z którym z tych zwierząt się identyfikujesz to Twoja indywidualna sprawa.

Tak samo jak indywidualną sprawą każdego jest to ile wydaje na bilet i czy za taką a nie inną cenę przyjdzie na stadion czy nie i czy uzna, że były to dobrze wydane pieniądze.
Poglądy o tym, że jesteśmy lepsi bo miasto nam nie dopłaca, do mnie nie trafiają. Liczy się wynik sportowy. Poza tym moim zdaniem miasto powinno dopłacać do sportu.
Też jestem zdania, że powinniśmy iść w ilość, a nie w cenę.
Jeżeli Cię doją, to najwyżej nie odszczekasz, ale wydasz odgłos krowy paszczą.
To, że nie trafiają do ciebie logiczne argumenty, to problem twój, a nie mój.
Nasz czynsz za stadion, był/jest, drugim najwyższym w ekstraklasie (po ległej). Każdy inny klub jest wspierany przez miasto w taki lub inny sposób, więc jeśli nie z biletów, to z czego mamy ten czynsz opłacać? Z czego zapłacisz za media, ochronę?

Twoim zdaniem, miasto powinno dopłacać do sportu. Obudź się!!! W Krakowie tego nie ma i nie będzie. Miasto jest współwłaścicielem klubiku z drugiej strony Błoń i nie może nam dopłacać. Zresztą, o czym my piszemy, skoro miasto nawet nie jest skłonne pójść nam na rękę w kwestii starych długów.
Geniusz w swej istocie może napotkać przeszkody. Niestety, głupota nie jest tak upośledzona....
Odpowiedz cytując