Wyświetl pojedynczy post
sandomingo
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.05.2019, 11:01
Zaczynając sezon 18/19 nie zdawałem sobie sprawy, w jakiej gównianej sytuacji jest Wisła.
Tak naprawdę walczyliśmy nie tylko z rywalami na boisku ale w dużej mierze poza nim.

Dlatego cały ten sezon trzeba zapisać na wielki plus - bo był jednym z najtrudniejszych w historii naszego Klubu.
A kończymy go w środku tabeli, po podwójnym zwycięstwie derbowym i mimo wszystko z nadziejami na lepsze jutro, które można wiązać z przede wszystkim z ogromny potencjałem kibicowskim, który pokazał się w całej krasie oraz - wreszcie - sensownymi ludźmi u sterów, zarówno w pionie sportowym jak i organizacyjnym.

Wielkie brawa dla trenera Stolarczyka - w którego nie wierzyłem a okazał się prawdziwym kozakiem.
Wielkie brawa dla wszystkich osób zaangażowane w naszą przyśpieszoną reanimację - i to nie tylko dla "medialnych" nazwisk Panów Królewskiego, Jażdżewskiego, Wisłockiego - ale i dla każdego z nas kibiców, którzy kupowali karnety, bilety, koszulki, kubki, akcje, zapisywali się.do Socios czy wpłacali na Fundację.
Oczywiście specjalny plus dla Kuby - wiadomo.

Ale - jak powiedział klasyk - to nie czas na lizanie się po fiutach, bo jest przed nami kawał roboty do zrobienia!
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
Odpowiedz cytując