Wyświetl pojedynczy post
sandomingo
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.05.2019, 10:31
Temat Boguskiego jest jak widać nieśmiertelny.
Gościowi przylepiono łatkę, której nie da się już odkleić, podczas gdy przez ten czas mieliśmy wielu gości, którzy wcale nie dawali Wiśle więcej. Naprawdę nie daje do myślenia fakt, że każdy kolejny trener (oprócz dziwaka Carillo) na niego stawia?
Moim zdaniem taki zawodnik jak Boguski jest w obecnej sytuacji Wiśle potrzebny.
Zaangażowania w treningu i w meczu nie można mu odmówić. Nasza mityczna młodzież więcej wyniesie podpatrując Boguskiego niż wjeżdżającego do salonu fryzjerskiego furą i wiecznie spóźnionego Wojtkowskiego.
Mam nadzieję, że nie będzie grał w pierwszym składzie - bo to by oznaczało, że wreszcie udało się ściągnąć kogoś lepszego albo że któryś z młodych odpalił - ale wcale nie jestem do tego przekonany.

A co do naszych aktualnych/przyszłych transferów: kim obecnie jesteśmy, żeby kręcić nosem na takiego Niepsuja czy Maka? Przychodzą z mocniejszych od nas aktualnie zespołów, gdzie nie mieli szans na regularną grę (choć akurat Niepsuj bardziej z powodów zdrowotnych niż sportowych, z tego co można wyczytać) - więc to naturalna kolej rzeczy.
Zarówno dla jednego jak i drugiego (a już dla Maka w szczególności) Wisła jest szansą na pokazanie, że jeszcze może w tej piłce zaistnieć na poważnie - a w takiej kreacji Stolarczyk jest naprawdę dobry.
Z Klemenza śmiano się, jak odchodził z Białego.
Ostatnio edytowane przez sandomingo : 21.05.2019 o godz. 10:34.
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
Odpowiedz cytując