Wyświetl pojedynczy post
tomasz_19
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.05.2019, 12:43
Dla mnie sporego kalibru objawienie to Klemenz... mam nadzieję, że zostanie na następny sezon i stworzy duet z kimś lepszym niż Wasilewski, bo z całym szacunkiem ale Marcin powoli przechodzi na emeryturę...
Lisowi rzeczywiście dać szansę w przyszłym sezonie, ale limit głupich błędów przez które traciliśmy pkty już wykorzystał.
Mam nadzieję, że zostanie Burliga na prawą obronę, wtedy Sadlok wróci na lewą obronę
Obrona - Lis - Burliga Klemenz (ktoś nowy) Sadlok
Mam nadzieję, że Błaszczykowski wyzdrowieje w pełni na nowy sezon bo obsadzi nam przez to prawą pomoc. Środek Pola mam nadzieję, że zostanie Savicevic Basha. Odszedł Peszko więc potrzeba kogoś na lewą pomoc.
Pomoc - Błaszczykowski Savicevic Basha (ktoś nowy)
Atak - Nie mam nic przeciwko parze Drzazga, Kolar - jeżeli ta dwója będzie dalej się ogrywała to myślę, że stworzą fajny duet na przyszły sezon.
Atak - Drzazga Kolar
Mój skład na nowy sezon wygląda następująco:
Lis
Burliga - Klemenz - *ktoś nowy* Sadlok
Błaszczykowski - Savicevic - Basha - *ktoś nowy*
Drzazga - Kolar
Skład na papierze wygląda przyzwoicie przy założeniu, że wszyscy zostaną i będzie zdrowie dopisywało.
Mam nadzieję, że przyjdzie ktoś na środek obrony i lewą pomoc. Moje typy Juan Camara z Miedzi na LP (świetny drybling i podania) i Kamil Szymura ŚO z GKS Jastrzębie (zaliczył super sezon 8 bramek!)
Ostatnio edytowane przez tomasz_19 : 20.05.2019 o godz. 13:18.
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!!
Odpowiedz cytując