Reserve napisał(a):

Jeszcze tekst o flagach i będzie wszystko przyjacielu
|
Znaczy o co chodzi

? Czyli zaprzeczasz, że Ci ludzie nie przedstawili żadnego sensownego pomysłu na Wisłę(przy okazji przyznając, że w kasie jest pusto i że będą potrzebne kolejne mln zł od kibiców...)? Ja tam słyszałem, że oni to mają takie kontakty(oczywiście to było tak samo śmieszne, jak twitter Królewskiego), że tutaj ludzie będą walić drzwiami i oknami(to ich słowa, a nie moje. Wystarczy sobie sprawdzić zapowiedzi wcześniejsze). W dodatku to nie na mnie działają alergicznie, ale na wspominane miasto, Telefonikę i innych pożyczkodawców(którzy też ratowali klub). Zgłoś się z pretensjami do innych(decyzyjnych) ludzi, którzy nie zauważają geniuszu Królewskiego

.
filipowski napisał(a):

|
Każdy klub jest zależny finansowo od kibiców,Wisła szczególnie.Nic w tym złego,że liczą na naszą pomoc finansową.Znalezienie inwestora w naszej sytuacji jest mega trudne.J Królewski od początku powtarzał,że ten proces potrwa.Nie możemy pozwolić sobie na oddanie klubu jakiemuś przebierańcowi,więc lepiej poczekać nawet rok,i niech przejmie nas ktoś wiarygodny z odpowiednimi zasobami finansowymi.To nie jest ich wina,że nie ma na rynku kogoś kto wejdzie wyłoży kilkadziesiąt milionów,więcej wyrozumiałości dla nich,bo zrobili bardzo dużo dla Wisły.
|
O ile wiem to kibice Wisły Kraków zorganizowali takie fundusze(nie mówię tu o karnetach i biletach) w ostatnim czasie jakich nie było w polskiej ekstraklasie w historii. Wyciąganie rączki po kolejne jest niesmaczne i tyle. I muszę Cię zmartwić, ale za rok to przy takiej sytuacji klub może być na innym szczeblu rozgrywkowym(już teraz wiadomo, że letnie okienko transferowe będzie dramatyczne, a z kadry zostanie może 5-6 doświadczonych piłkarzy).