Wyświetl pojedynczy post
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.05.2019, 20:30
Brozinho_23 napisał(a):Wyświetl post
Media podają, że Socios ma głosować ws. przeznaczenia 300 tys. zł. na kontrakt dla Wasilewskiego. Jako, że już on gra u nas 1.5 roku to w końcu zapytam. Skąd w ogóle wziął się fenomen tego piłkarza, że tak wszyscy go tu chcą? A już w ogóle nie rozumiem jak czytam niektóre komentarze w których niektórzy z niego robią Wiślaka. Przecież to gość który karierę zaczynał w innym krakowskim klubie, tak więc myślę, że jego sympatię kibicowskie są gdzie indziej.
Brozinho_23 napisał(a):Wyświetl post
Bardziej chodzi mi o różne komentarze, pewnie nawet niektóre posty na forum bym znalazł nt. zachwytu nad tym piłkarzem, a już artykuł z LoveKraków w którym jest napisane, że spełnił marzenie na temat gry w Wiśle... dla mnie bardzo naciągane. Wasilewski w porównaniu do Brożka, Głowackiego, Boguskiego, Sobolewskiego itp. to nawet podjazdu nie ma jeśli chodzi o zasługi dla klubu.
Oni też nie zaczynali u nas kariery, a jednak zostali (mniejszymi lub większymi) legendami. Jak widać nie jest to żaden wyznacznik.

W czasach gry zagranicą był nieraz widziany na meczach Wisły, więc jakąś sympatią musiał nas darzyć cały czas.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując