Ma_niek napisał(a):

|
Pawłowski chrapek robak. I w następnym sezonie klub emeryta. Ciekawe jak my mamy kasę zdobywać jak nie sprzedażą takich grajków jak vukan. Bo sponsorzy jakoś nie widzę żeby się pchali drzwiami i oknami.
|
Wasilewski, Boguski, Brożek.
Tak a propos klubu emeryta
O Robaka sie nie martwcie, nie ma jego tematu i raczej nie ma szans by temat byl, chyba ze nagle szejk tu przyjedzie i bedzie sral diamentami. Robak ma oferte ze Slaska oraz bardzo ciekawa inna oferte.
Pawlowski wg. mnie by sie przydal, pokazal roznice w spotkaniu z Nami, tylko nie laczylbym go z odejsciem Peszkina. Slawek gra na innej pozycji, no i Stolar chce go zatrzymac.
Jeszcze co do Chrapka - po pierwsze prawie 50 kola na reke, po drugie - rozjebalby szatnie w dwa dni.
Ktos jeszcze wyskoczyl z Gollą, ale nie sadze ze pisal to bedac trzezwym.
biorac pod uwage jaka mamy kadre (NIE MAMY ŁAWKI) to nawet jakby zostali w klubie Bogus, Brozio i Wasyl to ja bym Pawlowskiego sciagnal. Tak samo innego wiekowego stopera bym ogarnal by sie mlodzi mieli od kogo uczyc.
I jeszcez a propo emeryta. Od kiedy w polskiej piłce rocznik ma znaczenie? Bo jak dla mnie, to jest slodkie .......enie dla .......enia, lle lat ma Angulo ? Podpowiem. 35
Drugi rok z rzedu bije ponad 22 bramki w nasze kapie.
Wiec skonczcie .......ić o wieku, bo jak ktos sie dobrze trzymal to w naszej MEGA INTENSYWNEJ lidze, poradzi sobie majac 36 lat.