Nie było mnie tu od baboli Lisa z Piastem - może się skuszę na opisanie uczuć od meczu w Lubinie.
BTW

Czy remis nam wystarczał, aby wejść kosztem Amiki

? Komentator w Eurosporcie non stop powtarzał, że remis nic nie daje przy takim układzie jaki był, a całe fora mówiły co innego.
Niestety ósemkę przegraliśmy przez WĄSKĄ kadrę i pech - wypadł Kuba i Wasyl. Plują sobie w brode bo WYSTARCZYŁO wygrać jeden mecz z trzech..
eeeehhh BUCHAL WRACAJ do zdrowia a LIS na ławe bo będzie ciężko.
Trza być świadomym, że jednym z ojców braku ósemki jest LIS i to należy powtarzać co kolejke do końca jego pobytu u nas ! Tyle hajsu przez niego straciliśmy, że ciężko policzyć i wątpię, abyśmy kiedykolwiek to odrobili.
Tradycyjnie pisząc w temacie meczowym przed spotkaniem dostaniemy dziś OKLEP to chyba też wiadomo.
Według mnie faulu na czerwień Burego nie było, no ale w swoim stylu Bury zagrał nie raz u nas czerwień dostał i dostanie o czym wspominałem wielokrotnie. Jednak smutek po utraci Bartkowskiego pozostaje.
Nie wiem co pisaliście na temat "młodych", ale co było pewne zagrali pytę - nie mam żalu po prostu 3 ligi, nie spodziewałem się nic więcej. SZOT Grabowski.... na dzień dzisiejszy nie nadają się na 1 skłąd i ekstraklasę, nie obchodzi mnie stękanie, że muszą się ogrywać, nic nie muszą, nie naszym kosztem, już za Lisa zapłaciliśmy (tylko, że Lis jest 100 razy lepszy od nich).
Sławomir.... Peszkę żegnam bez żalu.. Kostalowi może buty pucować :] Słąwka nalezy zapamiętać z meczu o wszystko czyli z Lubina - niewiadomo dlaczego najgorszy na boisku dodatkowo samobój.
======================
NAJBARDZIEJ zawiódł mnie SADLOK - już nie chodzi nawet o postawę sportową. Sadlok w tunelu przed wyjściem na murawę w Lubinie wygłądał jakby szedł na ścięcie, a w przerwie udzielając wywiadu chyba ducha zobaczył. Pierwszy raz widziałek kogoś tak zgwałconego i przestraszonego w naszych barwach. To nei są cechy kapitana - opaska wzięta na wieki :/
To tyle części refleksji.