Wyświetl pojedynczy post
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.04.2019, 12:36
wolfy napisał(a):Wyświetl post
A Ty wiesz jak nasi bramkarze wyglądają na teningach? Bo na razie jedyne co pokazujesz to ból dupy i cheć "zemszczenia się" na Lisie, nawet kosztem awansu do ósemki. "Ktokolwiek byle nie on" to takie dno intelektualne że nie wiem czego się spodziewasz? Do napierdalania na Plewkę jesteś pierwszy ale jedocześnie uważasz że przeskok z CLJ do Ekstraklasy dla Brody to betka...

Napisz w ilu meczach widziałeś Brodę albo ile teningów naszego drugiego bramkarza widziałeś zamiast dorabiać poronione teorie do własnych frustracji.
Lis jest jedynką mimo że ostatnio gra słabo bo jego jedyny konkurent do miejsca w składzie złapał kontuzję. Tyle. Każdy z nas wolałby lepszego bramkarza, aktualnie takiego nie mamy. Najważniejszy mecz sezonu to nie czas na testy nieogranych piłkarzy. Jakbyśmy mieli w kadrze bramkarza na poziomie Buchala lub Miśkiewicza to by Lis już siedział na ławce, gdzie wyżej wymienieni to też nie jacyś wirtuozi ale wybijają to co w nich leci i nie gubią piłek w polu karnym.
.
Wolfy,
z calym szacunkiem badz nie, ale ty jestes jednak lekko .......nięty. Rozumiem ze jak Lis dalej bedzie zapierdalał mecze, a jak powiem że jest cienki to będzie mój ból dupy?O co chodzi z zemszczeniem nie mam pojęcia, ale widzę że lekko Ci przygrzało.
Idźże chłopie, jak zawsze- wszystkowiedzący.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując