Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.04.2019, 12:12
szprotson napisał(a):Wyświetl post
ok, skoro Ty wiesz kto jest i po co u nas, jak wygląda na treningach no to oczywiscie masz racje. W sumie rozumiem czemu w takim tonie piszesz, wszak uderzenie sie w klatę u Ciebie nie występuje o czym juz wiele razy mozna sie było przekonać
Biorac pod uwagę ostatni mecz antygolkipera Lisa, rownie dobrze moze wyjść Broda na bramce.
I tak, uważam ze takim meczem można wygrać karierę, no ale do tego trzeba jednak chociaż w C-klasie w piłke pokopać by to zrozumieć, dlatego w 100% rozumiem twoje zbulwersowanie. Ja też jakbys mi napisał o programowaniu, nie wiedziałbym o co lotto..
A Ty wiesz jak nasi bramkarze wyglądają na teningach? Bo na razie jedyne co pokazujesz to ból dupy i cheć "zemszczenia się" na Lisie, nawet kosztem awansu do ósemki. "Ktokolwiek byle nie on" to takie dno intelektualne że nie wiem czego się spodziewasz? Do napierdalania na Plewkę jesteś pierwszy ale jedocześnie uważasz że przeskok z CLJ do Ekstraklasy dla Brody to betka...

Napisz w ilu meczach widziałeś Brodę albo ile teningów naszego drugiego bramkarza widziałeś zamiast dorabiać poronione teorie do własnych frustracji.
Lis jest jedynką mimo że ostatnio gra słabo bo jego jedyny konkurent do miejsca w składzie złapał kontuzję. Tyle. Każdy z nas wolałby lepszego bramkarza, aktualnie takiego nie mamy. Najważniejszy mecz sezonu to nie czas na testy nieogranych piłkarzy. Jakbyśmy mieli w kadrze bramkarza na poziomie Buchala lub Miśkiewicza to by Lis już siedział na ławce, gdzie wyżej wymienieni to też nie jacyś wirtuozi ale wybijają to co w nich leci i nie gubią piłek w polu karnym.

No ale jest jak jest.

Jagul napisał(a):Wyświetl post
A to sformułowanie, że podobno jest słaby to opierasz na jakiś konkretnych opiniach, czy po prostu takie stwierdzenie pasuje do Twojej wizji
Takie info do mnie dotarło, nie jestem w takich kwestiach wyrocznią.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 08.04.2019 o godz. 12:27.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując