Arek95 napisał(a):

|
On był chyba po jakiejś kontuzji lub po prostu za słaby wg. sztabu trenerskiego na 3 ligę (rezerwy kuchenek). To, że się rozwinął tutaj to chwała za to i oby tak dalej.
|
On nie jest po żadnej kontuzji. Kończył mu się kontrakt, a w Lechu w owym czasie nie widział dla siebie miejsca z powodu większej rywalizacji . Tak naprawdę to rok temu, gdy do nas przychodził to w pierwszych sparingach wydawało się że nawet wywalczy pierwszy skład, ale wtedy również Pietrzak wystrzelił z formą.
Co do wczorajszego meczu juniorów. Byłem mega zaskoczy by tak słaba forma warszawiaków . Całkowicie ich zdominowaliśmy.
Kumah fajnie się pokazał, jednak mnie zaskoczyły nie tak bramki co inne jego walory: przegląd pola, dobra technika, szukanie partnerów w polu karnym. Spodziewałem się większego chaosu. Byłem co do niego sceptyczny, ale kolejny raz sztab się nie mylił
Co do Grabowskiego to oczywiście najlepszy na boisku kolejny raz. On po prostu zasługuje na to żeby jeszcze w tym sezonie zagrać 3-4 całe mecze w ekstraklasie. Bo jak nie o to kto?
Co do innych: Morys tradycyjnie pokręcił zawodnikami, momentami zbyt egoistycznie.
Broda - kolejny zawodnik który mega się wyrobił przy treningach z jedynką. Też z chęcią zobaczyłbym go nawet w tym sezonie. Tym bardziej po ostatnich wyczynach Lisa...
Na wiosnę punktujemy wszystkich jak leci i to niezależnie od rywala i osłabień . Tak trzymać chłopaki, szkoda że strata do Korony jest tak duża.