Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.04.2019, 13:38
Cytat:
Bo bluźnić też trzeba umieć.
I o tym piszę od kilku stron. Chciałbyś się we wszystkim hamować, wbijać się w widełki "co można a czego nie można". Żydy palą się, niby hasło antysemickie, ja nie pochwalam takich skrajnych postaw typu faszyzm, rasizm czy antysemityzm, zresztą to wszystko to jest bujda na resorach bo tacy ludzie, o takich poglądach nie mają praktycznie nigdzie prawa głosu. Jak przychodzi co do czego to w Wiśle gra dwóch żydów, w Lechii Murzyni itd Nie pochwalam haseł nazistowskich, swastyk itd bo to jest kurestwo - znając historię świata a szczególnie Polski.
Ale żydy palą się, na Wiśle to wcale nie objawy antysemityzmu i nie trzeba być Shrelockiem aby o tym wiedzieć. Ale tobie kazali uważać co mówisz więc się wpisujesz w tą zjebaną poprawnosć polityczną bo przecież "żydy palą się" kojarzy się jednoznacznie. Było ich sześciu, to też jest antysemicka piosenka. I co poradzisz teraz?
Zaśpiewać "nie ma litości połamcie tym ....om kosci", też nie można bo to brzydkie. Jazda z ....ami też nie wypada.
Uważam że pusta agresja jest nic niewarta, trzęsienie płotami, napinka, napadanie na kogoś w 10, burdy na stadionach, to jest niepotrzebne ale taka napinka na słowa - też normalne bo "wasze matki to są ....y" to jest hańba żeby tak krzyczeć do kogoś. Ale przecież każde wyżej wymienione hasło dla pajaców z komisji ligi będzie niestosowne, i Ty też już mówisz, że trzeba umieć bluźnić. No to z takim podejściem pozostaje jedynie teatr dla Ciebie.

PS Dalej nie rozumiem oburzenia na 40 tys zł za race a zlewania na 20 tys zł za derby. Wasza złosć jest śmieszna bo ukierunkowana źle. Tu powinien być w.... na komisję ligi i kary z dupy albo kary za nic, powymyślane na siłę. Ale wy wierzycie tak w ta komisję ligi więc nie możecie przyznać, że kara 20 tys zł za derby jest z dupy, że KL to ....., że zawinił cały stadion na te 20 tys złotych.
Dlatego żałosne jest gadanie na race bo jak widać nie one i nie kibice są w tych sytuacjach złem, a złem jest komisja ligi, która po prostu pasożytuje na tym wszystkim. Nikogo jeszcze te kary po 20-40 tys nie odstraszyły od niczego a żydów to nawet tak ponosi, ze co derby kible porozwalane, kaloryfery powyrywane. A więc co dają te kary? Gówno. Dziękuję i brońcie dalej tego, ze kary się należą i już. Tu powinno być podwójne w....ienie (Legia i derby) na komisję ligi.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując