Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.04.2019, 09:13
Cytat:
Ale nikt tu nie pisze, żeby nie kibicować, ani nawet, że prawo dot. rac jest słuszne. Rzecz rozchodzi się wyrażanie lojalności wobec określonego środowiska, konsekwencje ekonomiczne dla klubu oraz twoje prymitywne i agresywne treści wypisywane na tym forum.

Myślę, że zwykli ludzie nie podchodzą na stadionie do ludzi z zasłoniętą twarzą, bo się ich fizycznie boją, pozostawiając reakcję służbom porządkowym i policji.

Nie ma sensu, nie ma sensu, a wchodzisz tu i wypisujesz. Czemu robisz rzeczy bez sensu?
Pośrednio chcecie aby nie było dopingu, chcecie aby był taki pedalski doping bo przecież wyzywać nie można, nic nie można. Ja się zgadzam, że wulgaryzmy to nie jest nic eleganckiego ale taka jest "kultura" stadionów. I zmienianie tego to jest porażka. Stadion to stadion, teatr to teatr. Nie ma co do teatru wnosić wyzwisk, to by był wstyd tak sie zachowywać i tak samo jest wstydem zmienianie zasad na stadionie.
A do tego własnie dążycie swoim płaczem i wygaszaniem ruchu ultras.

Wam chodzi o kary, a kary są już za wszystko. Czyli tak jak pisałem wyżej, sami jesteście odpowiedzialni za 20 tysięcy złotych kary za derby, ale udajecie, że jedynie złe jest te 40 tys za race.

Szkoda i tych 40 tysięcy i tych 20 tysięcy. Beczycie nad tym jak dzieci. Bo kasa by się na coś innego przydała bla bla bla. No i trudno, są zjebane kary ale jest też obok tego życie. To kibicowskie, które ma swoje miejsce na stadionie i race, oprawy, bluzgi zawsze będą na stadionach i na Wiśle i w każdym innym klubie. Dlatego skoro sa te kary za nic to trzeba też to zaakceptować póki się to nie zmieni i jakoś z tym życ. A beczenie o te 40 tys (cąły czas nie wiem dlaczego nie beczycie o 20 tysięcy z derbów) nie ma sensu i jeszcze mówienie że by mogło to pójść na pensje jakiegoś kopacza. Tak jakby to miało coś zmienić i podnieść poziom sportowy... Piłka to nie jest matematyka, że jak mam 40 tys więcej to zdobędę za to 1 czy 0,001 pkt więcej w tabeli. Także biadolenie nad tym jak ta kasa by nas zbawiła jest bez sensu. Jest problem z finansami, są kary ale też ludzie chcą jak widac odpalić race i wielu osobom się to podoba. Nie wiem dlaczego was tak to uwiera. Nikt nie będzie czekał 5 czy 10 lat aż się sytuacja finansowa klubu zmieni, tym bardziej, że kary są za widzi mi się KL i można być grzecznym a i tak dostać 20 tys za damski .....

Mój ton jest agresywny a Wasz jest chamski, przesmiewczy, taki w....iająco ironiczny bo nie wyzwiecie ale chcecie pokazać, że ktoś jest zjebany, że nikt nie ma racji, że UW to głupki, że na C same debile, kasy nie zbiorą itd
Pytania głupkowate czy teraz co 2 tygodnie będzie zbiórka na kary - myśli ktoś, że co 2 tygodnie będą race na stadionie? A jak będa to chyba to będzie logiczne, że UW WTEDY leci w chuja, że naraża klub na kary 2 razy w miesiącu i wtedy jestem pewien, że ludzie się na takie coś nie zgodzą i kar nie będa chcieli pokryć, bo wszystko ma swoje granice.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując