Wyświetl pojedynczy post
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.04.2019, 22:20
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
A mnie bawi głupota Bednarza. Co on takiego zrobił? Wjebał ludziom zakazy stadionowe m.in. za stanie na schodach, przypajacował, jakiejś odpowiedzialności zbiorowej chciał no i dał tylko pretekst do konfliktu z nim i "jebania" go. Gościu, który mógł sie zabawić z chuliganami i ultrasami jak z dziećmi zjebał temat i dostał kopa. Przypominam, ze chuligani Wisły zabijają ludzi w biały dzień maczetami, robią różne akcje, że na trybunach za Bednarza cieszono się ze śmierci człowieka, chciano kolejnej zbrodni, robiono oprawy na cześć tych chuliganów i zbrodni i co wasz madry i przebiegły Jacek z tego wyciągnął? Nic. Wjebał zakazy za stanie na schodach i myślał, ze coś zmieni i że dobrze robi.
Czyli wypisz wymaluj komisja ligi. Kary z dupy, bóg wie za co a i tak to nic nie zmienia, tylko się ludzie mogą poirytować za takie coś.
Co ma jedno do drugiego? W sensie co ma to do mojego postu? Chyba że z założenia nie miał być to komentarz na mój post to zwracam honor.

Ja tylko stwierdziłem, że Bednarz wszystko co robił, robił z namaszczeniem Cupiala. W to większość ludzi nie chciała uwierzyć. Tak samo jak w to, że race nie są mile widziane przez chociażby telewizję i wcale one nie uważają, że to uatrakcyjnia widowisko.
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 04.04.2019 o godz. 22:23.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując