Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.04.2019, 22:17
Cytat:
Po prostu załóż własną tv wygraj przetarg i ustal własne zasady.

Albo możemy zrzecz się kasy z c+ w zamian za luźniejsze trakowanie przez KL. Może by poszli na to?
Ale co ja mam zakładać? Co ja mam z Toba jakieś dile robić czy z jakąs komisją ligi? Jestem zwykłym czlowiekiem, który się po prostu wypowiada, tak samo jak wypowiadasz się Ty.
A tu od razu wjebany do jakiegoś worka, że "chcecie odpalać", "odpalacie", "se róbcie tak". Ludzie, nie mam nic wspólnego z tymi racami, z odpalaniem tego, tylko po prostu powiedziałem swoje stanowisko.

Cytat:
EDIT: Naiwność niektórych mnie czasami bawi. Pamiętam jak za Bednarzowego protestu pisano, że biedny Cupiał pewnie nawet nie wie co łysy Jacuś robi z jego klubem i jakby tylko się dowiedział to od razu stanąłby po stronie kibiców i pogonił go do Warszawy.
A mnie bawi głupota Bednarza. Co on takiego zrobił? Wjebał ludziom zakazy stadionowe m.in. za stanie na schodach, przypajacował, jakiejś odpowiedzialności zbiorowej chciał no i dał tylko pretekst do konfliktu z nim i "jebania" go. Gościu, który mógł sie zabawić z chuliganami i ultrasami jak z dziećmi zjebał temat i dostał kopa. Przypominam, ze chuligani Wisły zabijają ludzi w biały dzień maczetami, robią różne akcje, że na trybunach za Bednarza cieszono się ze śmierci człowieka, chciano kolejnej zbrodni, robiono oprawy na cześć tych chuliganów i zbrodni i co wasz madry i przebiegły Jacek z tego wyciągnął? Nic. Wjebał zakazy za stanie na schodach i myślał, ze coś zmieni i że dobrze robi.
Czyli wypisz wymaluj komisja ligi. Kary z dupy, bóg wie za co a i tak to nic nie zmienia, tylko się ludzie mogą poirytować za takie coś.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując