Wyświetl pojedynczy post
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.04.2019, 21:47
C+ jest tak bardzo zachwycony racami i tak bardzo mu się podobają, że nigdy ich nie pokazuje. Wręcz przeciwnie, ja tylko zostają rozpalone to robią wszystko, żeby ich nie było widać w TV. Ale wmawiajcie sobie dalej że komisja ligi (czy żartobliwie komisja Legii hehe), robi to dla swojego widzimisię.

Tak już bardziej ogólnie to w siatkówce i tenisie federacje zastanawiają się nad gruntowną zmiana przepisow (np. W siatkówce do czterech wygranych krótszych setów, w tenisie podobna reforma), gdyż telewizję narzekają na problem z przewidzeniem długości meczów. Wy tu natomiast zdziwieni że dla telewizji najgorsze co może być to przerwany mecz.

EDIT: Naiwność niektórych mnie czasami bawi. Pamiętam jak za Bednarzowego protestu pisano, że biedny Cupiał pewnie nawet nie wie co łysy Jacuś robi z jego klubem i jakby tylko się dowiedział to od razu stanąłby po stronie kibiców i pogonił go do Warszawy.
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 04.04.2019 o godz. 22:01.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując