Smutno się czyta tak głupie posty, ale mam czas na przerwie w pracy, więc pewne rzeczy ci wytłumaczę.
Cytat:
|
No ale jak stado baranów z pocałowaniem ręki bierze kary i się cieszy, ze jest takie prawo to będziemy wszyscy przez was zawsze jebani.
|
Wisła grając w ekstraklasie sama zobowiązała się do przestrzegania regulaminów. M.in. do nie odpalania środków pirotechniczych.
Wiesz dlaczego ekstraklasa ma takie debilne wymagania? Bo taki kaprys ma tv - w....ia ich zadymione boisko, opóźnianie meczu - przez co nakładają im się spotkania, nie mogą pokazać pełnych bloków reklamowych...
Wiesz dlaczego ekstraklasa tak bardzo liże tyłek tv? Bo płacą ok. 14 milionów złotych jednemu klubowi ekstraklasy...
Cytat:
|
Nie wiem jak można popierać takie kurestwo i się cieszyć, że tacy idioci i chamy narzucają nam prawo i czegoś od nas wymagają.
|
Ci idioci płacą nam kilkanaście milionów złotych za sezon stawiając taki warunek.
Możemy założyć własną ligę, bez kasy z pzpnu i c+, ale bez kar za racę. Wchodzisz w to?
Cytat:
|
Inni głupcy wymyślili, że karami zabronią rac. Efekt? Żaden. Jest myślenie i jest "myślenie".
|
Nie o to chodzi. Chodzi o to, aby rac było mniej.
I jest mniej.
No chyba, że twiedzisz, że zniesienie kar by w tej kwestii nic nie zmieniło?
=======
Poruszyłem niebo i ziemię, wszystkie moje kontakty: pzpn przestanie karać za race! Postawili jeden warunek:
załóżcie telewizję "race tv" i przebijcie ofertę c+ na nowy sezon: 220 milionów na rok.
Jak przebijcie kwotę 250 milionów, to 20 milionów rocznie będzie szło na nagrody dla najlepszych ultrasów!
Działajcie!